Jobbet Data Scientist till ICA Bankens Analysteam har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Data Scientist till ICA Bankens Analysteam publicerad av ICA

Heltidsanställd
Solna

Arbetsbeskrivning

ICA Banken har lagt en utmanande och spännande strategi för att ta en tydlig position på marknaden. Som ett led i detta gör vi stora satsningar på området avancerad analys för att kunna bli ännu mer datadrivna och skapa värde av all data vi besitter från ICA Bankens kunder och ICAs konsumenter. Vi söker därför nu en senior Data Scientist som ska driva användningen av maskininlärningsmodeller från protypning och modellbyggande hela vägen fram till operationalisering. Är det dig vi söker?


Det här är ditt blivande jobb

Du kommer att ingå i vårt centrala analysteam som består av fyra Data Scientists och sju analytiker i roller som Data Analysts, Business Analysts, Customer Value Specialists och som leds av Chief Analytics Officer. Du kommer att ha ett nära samarbete med ICA Gruppens Data Science -team i Use Case som rör ICA Bankens data och jobbar därutöver tätt tillsammans med Data Engineers, Data Analysts, Product Owners och Bankens övriga verksamhet.


Mer specifikt kommer du att:

• Använda statistisk modellering och maskininlärning för att skapa insikter och lösningar för automatiska beslut

• Identifiera affärsbehov, testa hypoteser och driva utvecklingen av avancerade analysfall.

• Vara med och utveckla hur vi jobbar med avancerad analys och förbättra våra verktyg och processer för att säkerställa att vi kan lösa specifika affärsproblem och generera långsiktigt värde.

• Upprätta utbildningar och metoder för att bygga best practice inom avancerad analys och jobba med att skapa förståelse för området i resten av organisationen.

• Samarbeta och dela kompetens tillsammans med ICA Gruppens Data Science-team.


Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom matematik, statistik eller datavetenskap och har några års erfarenhet av att arbeta med avancerad analys och maskininlärning för automatiska beslut i kritiska affärsprocesser.  När det gäller verktyg har du erfarenhet av SAS, Python, R eller liknande och är bekväm med att hantera stora datamängder med hjälp av SQL. Det är ett plus om du har relevant branscherfarenhet från bank, finans eller försäkring.


Som person är du analytisk, strukturerad, ansvarstagande och trivs med att arbeta i team. Du följer med i de senaste trenderna inom data science och vill vara med på vår spännande resa inom analys.


För att vara aktuell för denna tjänst måste du tala och skriva obehindrat på svenska och engelska.


Kontaktinformation

Frågor om tjänsten besvaras av Rekryterande chef, Sylvia Ndikumasabo 0706 04 11 09. Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av Rekryterare Josefin Nilsson, 010 422 21 37.


Sista dag för ansökan

Ansök så snart som möjligt, då vi gör löpande urval. Dock senast 1/10


Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?

Vi på ICA har ett stort behov av ny kompetens. Vi fortsätter därför att rekrytera som vanligt, även under tider av Coronasmitta. För din och vår säkerhet väljer vi att genomföra anställningsintervjuer via video och telefon i första hand


ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.


Är du nyfiken på oss och vill bli en av våra nya kollegor? Klart du är! Välkommen med din ansökan!

Referens

R0011572

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till