Jobbet Data Scientist / Data / Analys till Epico AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Data Scientist / Data / Analys till Epico AB publicerad av Bravura

Jobbet utgår om 5 dagar
Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Kan du få siffror och diagram att berätta en historia? Trivs du i en roll där du direkt ser påverkan och resultat av ditt arbete? Här får du möjlighet att arbeta i en spännande organisation med starkt varumärke. Du erbjuds en verksamhetsnära roll där du formar dina egna framgångar och får bidra med utveckling och förbättring av processer!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Epico AB.

Om företaget

Epico AB är ett IT- och konsultbolag med kontor i Sverige, Danmark, Polen och London. Epico AB erbjuder konsulter som är experter inom Oracle men även frilansande konsulter generellt inom IT. I Stockholm är dem i dagsläget 17 personer och kontoret är beläget på Sveavägen.

Arbetsuppgifter

Brinner du för att ta tillvara på och utveckla värde ur data? I rollen som Data Scientist är du med och bygger upp en ny avdelning hos Epico AB med fokus på konsulttjänster inom Data Scientist området samt skapar affärsnytta utifrån data. Vidare agerar du även konsult inom Data Scientist området där du agerar expert inom området hos Epicos kunder. Du arbetar med kunder inom olika branscher med syfte att hantera data för att fördjupa insikter från företagets affär, med syfte att skapa rätt förutsättningar för bolag att ta datadrivna beslut. Det innebär analytiskt och tekniskt arbete för att skapa beslutsstöd och underlag för effektivisering. Här bygger du scorecards och rapporter som på ett pedagogiskt sätt beskriver verksamhetens och affärernas riktning. Således utforskar och visualiserar du strukturerad och ostrukturerade data för att skapa en bild av strategier, möjligheter och utmaningar för affären.

Formella krav

• Civilingenjör med inriktning inom matematik, statistisk och/eller finans, alternativt likvärdig kunskap anskaffad genom arbetslivserfarenhet • Erfarenhet från rollen som Data Scientist • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift Som person har du god verksamhetsförståelse och är proaktiv i ditt sätt att arbeta. Du har ett stort intresse för teknik och en nyfikenhet för hur IT kan användas direkt i affären. För att trivas i rollen är du en person som motiveras av att driva ditt eget arbete och arbeta med förbättringar. Du har en lösningsfokuserad inställning och du tar ansvar för att genomföra dina arbetsuppgifter med en hög kvalitet. I din roll som Data Scientist ser du till såväl detaljerna som till helheten för att skapa en så korrekt bild som möjligt. Du är en stark lagspelare och tycker att samarbete skapar större och bättre resultat. Vidare har du en förmåga att se samband genom ditt analytiska arbetssätt.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid Plats: Sveavägen, Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ] Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: data, data scientist, engelska, Epico AB, civilingenjör, marknad, konsult, analys, dataanalys

Referens

2854601

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till