Jobbet BI/Analytics - developer till Sogeti Skåne har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

BI/Analytics - developer till Sogeti Skåne publicerad av Sogeti

Heltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivning


Inom Sogeti är BI, Analytics & Cognitive ett fokuserat satsningsområde som genomsyrar oss lokalt, nationellt och globalt.


Rollen som BI/Analytics developer handlar främst om att skapa möjligheter för våra kunder att fatta bättre affärsbeslut, att förstå kundernas verksamhet och att lösa problem samt fokusera på kundnytta. Som BI-developer interagerar du mellan olika intressenter i en organisation och har en både djup och bred roll. Du samlar in krav, designar, bygger BI-rapportlösningar, utvecklare hanterar och bygger datawarehouse som du kanske även får supportera. Du jobbar med ETL- paket, kuber, dashboards och analytiska rapporter.


Vem söker vi?


Vi söker efter dig som är driven, analytisk och tekniskt skicklig. Du brinner för ditt område och vill ha möjligheten att vidareutvecklas. Du har jobbat inom BI/Analytics i ett flertal år och har kanske även intresse för AI/Machinelearning/Deep learning, Data engineering, Big data etc.


Du har en eftergymnasial utbildning och behärskar troligen merparten av nedanstående:


  • Datawarehouse (mycket goda kunskaper)


  • .Net, Java, Python m.m.


  • SQL Server, SSIS, SPSS, SSAS (mycket goda kunskaper)


  • Power BI och QlikView/Qlik Sense


  • Analysis Services/Reporting Services, Olapkuber (goda kunskaper)


  • Azure/Google/AWS (grundläggande eller mer)


  • Att ha arbetat med ngn mjukvaruplattform för överföring av stora mängder data.


  • Oracle (meriterande)


Du talar och skriver flytande på svenska och uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska.


Att arbeta på Sogeti är att vara del av ett framgångsrikt och expansivt företag som erbjuder innovativa och högkvalitativa konsulttjänster inom IT och Engineering. Våra största satsningsområden finns inom Digital Customer Experience, Analytics & Cognitive, Digital Assurance & Testing, Cyber Security, Cloud och Digital Manufacturing där Engineering Services och Internet of Things är huvudfokus. Våra 1150 medarbetare finns utspridda på 21 orter. Globalt stöttas vi av 27 000 kunniga kollegor i 13 länder. Är du flexibel, entreprenör, service-minded, tycker om variation och att interagera med och lära känna nya människor?


Då är konsultyrket perfekt för dig! Och som arbetsgivare har vi gott renommé. Vi har toppat rankinglistor som Sveriges bästa arbetsgivare flera gånger de senaste åren. På Sogeti möter du en lättsam kultur där våra värdeord ”Enkelhet och Entreprenörskap” är vår vardag.


Alla människor ska ha samma möjligheter. Inte minst i sitt arbete, därför är jämställdhet en självklarhet för oss och vi tar mängder av initiativ för att främja detta, bland annat #addher. Sveriges största nätverk för kvinnor inom IT-branschen.

Referens

42199

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till