Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Data Engineer till SEB, Solna jobb i Solna på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Data Engineer till SEB, Solna på Randstad AB

Data Engineer till SEB, Solna

Randstad AB Solna, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Är du en kreativ Data Engineer som vill utveckla nya lösningar för vårt CRM -område? Har du ett intresse för molnbaserad arkitektur och vill vara en del av SEB: s datadrivna resa?

Sök tjänsten som Data Engineer till SEB i Stockholm idag!


ansvarsområde.

Vi söker nu en Data Engineer till ett nytt team med huvudfokus på CRM-området. Målet är att stärka CRM -teamet för att kunna utvecklas i linje med SEB: s övergripande strategi - att bli mer datadrivna.

CRM -lösningen innehåller mycket information om SEB: s kunder som ger insikter både till kundservicefunktionen och marknadsavdelningen, för att nämna några. Informationen lagras och hanteras i datalagret och det är viktigt att kunna fatta datadrivna och korrekta beslut.

I rollen som Data Engineer får du det spännande uppdraget att integrera alla 40+ datakällor och bygga om den nuvarande lösningen mot ny arkitektur. Du kommer att arbeta med data onboarding och bygga datapipelines till det nya datalagret. Planen är att göra arkitekturen molnbaserad med Google Cloud -plattform.

I denna roll kommer du att samarbeta med en ytterligare Data Engineer och ditt team, men du arbetar även nära produktägare och intressenter i både Stockholm och Vilnius. Som en del av detta team får du möjlighet att påverka och ta en helhetssyn på framtida lösningar och optimera utvecklingen för att passa våra användares behov. Naturligtvis bidrar du också till att förbättra och effektivisera sättet teamet arbetar på.


kvalifikationer.

Vem är du?
För att lyckas i denna roll tror vi att du är en dataingenjör med en stark teknisk bakgrund och erfarenhet från att arbeta med integrationer och big data i komplexa miljöer. Eftersom vi kommer att bygga nya lösningar ser vi kreativitet och problemlösning som stora fördelar, helst kombinerat med färdigheter inom några av dessa områden:
  •  SQL, Python,
  •  Hadoop / Spark / Kafka / Presto
  •  RDBMS / NoSQL
  •  Molnteknik (helst GCP)
  •  ETL / ELT -processer
  •  C # / .NET
Är du också en nyfiken lagspelare med goda kommunikationskunskaper på både svenska och engelska, tillsammans med ett positivt och öppet sinne, kan du vara den vi söker.


ansökan.

Redo att ansöka? I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad Technologies. Om du har några frågor angående processen - kontakta rekryteringskonsult Francisca Andersson, [ Email address blocked ]
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201365666