Jobbet Data Engineer till Dustin har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Data Engineer till Dustin publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Som Data Engineer tror vi att du har ett stort intresse för dataintegrationer och avancerad dataanalys. Du är intresserad av och förstår affärsvärdet i hur rätt data, analys och visualisering bidrar till både bättre affärsbeslut och bättre kundupplevelse. Om du brinner för att skapa nytta med hjälp av data och avancerad analys och samtidigt tycker att e-handel är spännande och intressant så kanske det är dig vi söker nu när Dustin utökar sitt Data Innovation team. Sök omgående för att inte missa chansen!


Om tjänsten
Academic Work söker just nu för Dustins räkning en Data Engineer till deras Data Innovation team i Nacka Strand. Teamet består idag av 11 personer och är en mix av både juniora och seniora kollegor.

Din blivande chef Charlotta som är AI & Data Management Manager beskriver det så här "Datadriven affärsutveckling är en nyckelfaktor till Dustins framgångar. Vi har därför påbörjat resan och som ett första steg infört en ny plattform för AI där vi nu har flera modeller i produktion. Vi står inför införanden av nya plattformar och tjänster som kommer att utveckla vår affär, bland annat inom Data Integration och Big Data.
Dustins Data Innovation team tittar hela tiden framåt och utvärderar kontinuerligt ny teknik för att kunna leverera största möjliga värde till verksamheten. Om du gillar att ha en varierad vardag och vill jobba med duktiga kollegor så kommer du att trivas här!"

I Dustins AI plattform använder de MS Machine Learning Server, Azure Data Factory och Azure Data Lake gen 2 i kombination med Azure Logic Apps och database as a service. De använder Azure DevOps som stöd i deras agila arbete. Om du inte tidigare har arbetat med Azure finns det goda möjlighet att få lära dig detta av dina kollegor i teamet. Teamet jobbar tätt ihop med affären utifrån agila principer och tillhör grupperingen AI & Data Management som ligger under IT & Digitalisation (CIO).

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Dustin. Dustins önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Arbetsuppgifter
Som Data Engineer kommer du bli del av ett skarpt team som är specialiserat på lösningar baserat på Microsofts Azure plattform, MS Machine Learning Server och Power BI, och jobbar tätt ihop med Analyticsteamet som är en del av verksamheten. Teamet jobbar tillsammans och agilt, men med stort individuellt ansvar och frihet för dig som individ att optimera Dustins affär. I rollen kommer du att stötta olika affärsenheter inom Dustin med hela scopet för Analytics och Automation. Du kommer bland annat att arbeta med:

• Dataanalys och utveckling av tekniska lösningar för att samla och visualisera komplexa datamängder från olika källor
• Automatisering av verksamhetsprocesser
• Andra intressenter ut mot hela organisationen för att förstå, identifiera och analysera de behov som krävs för att ta affären framåt

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har minst två års erfarenhet av datahantering, kunskaper i SQL och har erfarenhet av ETL-processer
• Har erfarenhet av Machine Learning och är bekant med R
• Har en god förmåga att beskriva och kommunicera dataanalys till olika målgrupper inom företaget på ett pedagogiskt sätt
• Har goda kunskaper i både svenska och engelska, i både tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av DW/BI och Power BI.

Som person är du intiativtagande och får saker att hända. Du är uthållig och ger inte upp trots om du stöter på motstånd. Du är en person som trivs i en roll som består av mycket problemlösning och väntar inte på att andra ska komma med lösningsförslag. Vidare är du en person som är serviceinriktad där du är tillmötesgående och har en vilja till att hjälpa andra.

Övrig information

• Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
• Omfattning: Heltid. Flexibel kontorstid.
• Placering: Nacka Strand, Stockholm
• Kontaktuppgifter: Johanna Olsson +46 8 12 05 23 40 eller Joanna Medner +46 8 522 549 68.
• Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Dustins önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
• Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget
Dustins framgång bygger på att det är ett bolag med fokus på tillväxt och entreprenörskap och har utvecklats i takt med marknaden och våra kunders förändrade behov. För att de ska kunna fortsätta vara framgångsrika strävar de efter att jobba tillsammans och vinna som ett lag. Därför är Win as a team deras kärnvärdering. Läs mer här om Dustins kärnvärden.

Förutom bra kollegor och utvecklingsmöjligheter erbjuder Dustin även friskvård och har ett wellness team som ordnar olika aktiviteter för dig som anställd. Här går det bra att träna på lunchen både i ordnade aktiviteter eller på Sats som ligger precis utanför dörren. Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Dustin!

Referens

15023280-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till