Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Data Engineer till Apotek Hjärtat jobb i Solna på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Data Engineer till Apotek Hjärtat på ICA

Data Engineer till Apotek Hjärtat

ICA Solna, Stockholms län Heltid

Varför ska du jobba hos oss? Jonas Lindskog, Head of Engineering, berättar:

Vill du vara med och bygga framtidens apotek? Då kommer du trivas som fisken i vattnet hos oss på Apotek Hjärtat. Med moderna tekniker bygger vi en kundupplevelse utöver det vanliga. På Apotek Hjärtat tycker vi det är viktigt att individen trivs och vi tror även att det gör att alla presterar bättre. Därför är det inte speciellt ovanligt att möten börjar med: ”Hur mår du idag?” .

Stämningen på Apotek Hjärtat är hjärtlig och glad med högt i tak. Vi tar hand om varandra och samarbetar med en coachande och öppen kommunikation, med stor grad frihet under ansvar. Våra ledord på Apotek Hjärtat och ICA Gruppen är engagemang, entreprenörskap och enkelhet och de genomsyrar allt vi gör!

Vi letar nu efter en Data Engineer som kommer tillhöra teamet IT Development och som ska vara med och bygga upp vår Data och Analys-funktion.

Så här jobbar en Data Engineer på Hjärtat!

Du kommer vara med och ansvara för att utöka och optimera vår data- och datapipeline arkitektur, samt optimera dataflöde och insamling av data för våra tvärfunktionella team. Du arbetar som stöd för våra utvecklare, databasarkitekter och data analytiker gällande frågor kring datainitativ och säkerställer att vi håller hög kvalité i vårt data- och dataanalys-arbete. Det finns stort utrymme att vara med och påverka och omforma nuvarande och framtida dataarkitektur för att vi ska kunna stötta upp för nya generationer av produkter och datainitiativ.

Dina övergripande ansvarsområden kommer vara att:

 • Skapa och underhålla optimal datapipelinearkitektur
 • Samla ihop komplexa datauppsättningar som uppfyller funktionella/icke-funktionella affärskrav
 • Identifiera, designa och implementera interna processförbättringar
 • Skapa optimal infrastruktur för bästa omvandling och inläsning av data från olika datakällor
 • Skapa analysverktyg för datapipline för att ge användbara data angående kundförvärv, operativ effektivitet och andra affärsmått
 • Arbeta med intressenter, ledningsgrupp, produkt-, data- och designteam för att hjäpa till med datarelaterade tekniska problem samt stödja deras behov av datainfrastruktur
 • Arbeta med data- och analysexperter för att sträva efter större funktionalitet i våra datasystem.

Det här är du!

Vi söker dig med relevant högskole- eller universitetsutbildning inom IT eller motsvarande erfarenhet och med minst 5 års arbetslivserfarenhet som Data Engineer. För att lyckas i rollen krävs att du har god förmåga att skapa och optimera datapipeline arkitekturer och datauppsättningar med Big Data. Vi ser det även som meriterande om du har arbetat med någon form av utveckling. Du har erfarenhet av:

 • Hadoop, Spark, Kafka
 • SQL, NoSQL, MS SQL
 • Python, Java, Scala
 • Cloudera
 • GCP-plattform för Big Data, t.ex. TensorFlow

Som person ser vi att du är lösningsorienterad och kapabel att agera självständigt samt bekväm med att hjälpa flera teams, system och produkter parallellt. Du är driven, målinriktad och har förmåga att hitta rätt balans mellan kort- och långsiktighet i beslut. Du är strukturerad, besitter en god kommunikativ förmåga och för dig precis som för oss är affären alltid i fokus.

Vi erbjuder dig!
Vi erbjuder dig ett spännande jobb med stora utvecklingsmöjligheter i en dynamisk miljö hos ett företag som växer och utvecklas. Detta medför många möjligheter för dig som är flexibel, och nyfiken. På Apotek Hjärtat är vi måna om hur vi skapar resultat och vi bygger vår framgång på Hjärtats värderingar - engagemang, entreprenörskap och enkelhet. Vår hemvist i ICA Gruppen ger både dig och oss unika möjligheter att utvecklas. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och är placerad på vårt Supportkontor i ICA-huset, i Arenastaden.

Sista ansökningsdag är 25 oktober. Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor gällande tjänsten vänligen kontakta rekryterare Jacob Beck på [ Link removed ] eller 072 - 40 28 465, för frågor gällande tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Jonas Lindskog på [ Link removed ] eller 072 - 225 79 75.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta! ­

Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med vissa av våra rekryteringsprocesser.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0013832