Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Data Engineer jobb i Solna på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Data Engineer på ICA

Data Engineer

ICA Solna, Stockholms län Heltid

Data Engineer på GCP

Vi är på en resa för att hjälpa ICA bli ett datadrivet bolag.

För att göra det bistår vi alla våra bolag med utveckling och rådgivning kring data engineering, analys och machine learning.

Vi driver även best practices, ramverk och community kring utveckling och operations.

Vi arbetar med DevOps, DataOps och MLOps och förväntar oss att du vill vara med att automatisera alla delar av vår utvecklingsprocess.

Du kommer, med teamet, bygga data pipelines, API:er, transformationer, model management och andra lösningar för att föra vår gemensamma analytics-lösning framåt på ICA. 

Mer om Rollen

Inom vårt centrala utvecklar-team så arbetar vi för att skapa och utveckla ramverk, standarder och best practices för ingestion, transformation och model deployment både on premise och i molnet. Vi kodar i Scala och Java samt använder teknologier on-prem som Hive, Impala, Spark, Airflow, Kafka och NiFi.

På GCP använder vi tjänster som BigQuery, Dataflow och Composer.

Du kommer att arbeta med Open Source-produkter och tillsammans med andra inom utvecklar-communityt utveckla ett gemensamt bibliotek för alla med samma metodik som inom Open Source-världen. Som ett team hjälps vi tvärfunktionellt åt att genom ett experimentbaserat arbetssätt transformera affärsmöjligheter till lösningar och vi ansvarar för att lösningen utvecklas, testas, utvecklas och körs på ett optimalt sätt.

Vår ambition är att på ett enkelt sätt föra in avancerad analys, AI och machine learning som en naturlig del av våra affärsprocesser.

Din bakgrund

Du har 3+ års erfarenhet av att bygga och optimera Data pipelines, arkitektur och data-set; van att koda i Java och Scala och använda teknologier såsom spark, hdfs, hive och liknande teknologier. Alternativt är har du arbetat mer cloud-native i något av de stora molnen såsom Azure, AWS eller GCP.  

Du är van att bidra till GitHub repositories och kan arbeta både på svenska och engelska.

Kontaktinformation

Alla frågor kan riktas till Olof Granberg, Head of Data & Analytics Group IT, 0720850367

Detta är en tillsvidareanställning.

Rekrytering görs löpande, sista ansökningsdag är 2022-01-31.

Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0015046