Jobbet Data Engineer Google Cloud Platform till ICA Sverige har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Data Engineer Google Cloud Platform till ICA Sverige publicerad av ICA

Full-Time
Solna

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill bidra till mer effektiva och datadrivna analyser inom ICA. Vår digitaliseringsresa fortsätter och vi storsatsar på att bli ännu mer datadrivna. En viktig hörnsten i detta arbete är en stor teknisk transformation där vi ska lyfta vår nuvarande on preem BI/DW-plattform till Google Cloud Platform (GCP).  

Vi ser stor potential i att skapa en ny plattform från scratch för att på så sätt höja säkerheten, prestandan och skalbarheten för att möjliggöra verksamhetens ökade analysbehov och söker nu dig!

 

Det här är ditt blivande jobb  

Som Data Engineer kommer du att bygga och förvalta data pipelines och data warehouses/lakes i vår nya plattform GCP. Du utvecklar kod som samlar in, schemalägger aktiviteter för import och export av data, hämtar data, katalogiserar och skapar datalager på bästa sätt för dataanalyser.  

Du skriver främst SQL och Pythonkod som utnyttjar underliggande distribuerade infrastruktur och i molnet så effektivt som möjligt. Du jobbar med Open Source-produkter i molnet och jobbar agilt med DevOps-mentalitet där du är med i att förstå och omsätta analysbehovet till kodad lösning som du tar ansvar för i test, release och underhåll.  Då vi precis börjat vårt plattformsbyte ligger mycket fortfarande på server och du blir en viktig spelare i arbetet med att bygga och vidareutveckla samt flytta och förädla befintlig funktionalitet in i GCP.  Du kommer även att vara med att skapa och etablera riktlinjer samt rutiner för hur vi ska arbeta på bästa sätt. 

Vår ambition är att på ett enkelt sätt föra in avancerad analys, AI och Machine Learning som en naturlig del av våra affärsprocesser.  
 

Vem är du?  

Du har en högskoleutbildning inom relevant tekniskt område och har 1+ års erfarenhet av att bygga och optimera data-pipelines och data warehouses/lakes i GCP.  

Du gillar att programmera och bearbeta stora datamängder i SQL,  Python och distribuerade databaser och i molnet. Det är ett extra plus om du kan Data Flow, BigQuery, GitLab, Jenkins samt har erfarenhet av datamodellering, annan molnplattform eller distribuerande plattformar. 

För att vara aktuell för denna tjänst måste du kunna tala och skriva obehindrat på svenska och engelska.  

Ansökan 

Ansök så snart som möjligt då vi gör löpande urval, dock senast 1/11.  Alla frågor kan riktas till Eva Gunnarsson, Manager Data Engineer  010-422 29 68   

Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?   

Vi på ICA har ett stort behov av ny kompetens. Vi fortsätter därför att rekrytera som vanligt, även under tider av Coronasmitta. För din och vår säkerhet väljer vi att genomföra anställningsintervjuer via video och telefon i första hand. 

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet  

Referens

R0011788

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till