Jobbet Data Coordinator sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Data Coordinator sökes! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Är du sugen på nya utmaningar? Vill du ha ett varierande jobb där ena dagen inte är den andra lik? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi för kunds räkning en Data Coordinator till deras kontor i Frölunda, Göteborg. Arbetstiderna är 8-17 mån-fre. Tjänsten är på heltid med start i februari.

Som data coordinator arbetar man med strategisk och praktiskt bearbetning av olika projekts databaser i marknadsföringssyfte. Man kommer vara del av ett specialistteam som i sin tur agerar som stöd och ”rådgivare” för olika projekt. Man förväntas kunna komma med nya lösningar på problem och arbetssätt som ska lyfta deras verksamhet framåt.

Ansvarsområden
-Ansvara för hantering av projektens databaser som används för marknadsföringssyfte; säkerställa kvalitén på deras data, upprätthålla en ordentligt datastruktur, strategi och statistik, applicering av data till våra digitala marknadsföringssystem, GDPR-säkrad hantering, etc.
-Göra avancerade utdrag och segmenteringar från deras olika system, samt import-hantering av data
-Föra statistik på våra olika resultat, och i sin tur försöka komma med strategisk input som ska maximera resultaten ytterligare
-Utbilda inom deras olika system och agera stöd vid behov

Viktigt att kunna;
-Excel
-Databaskunskap sedan tidigare
-Ha förmåga att kommunicera med många olika team och ha många bollar i luften
-Ha förmåga att kunna planera och strukturera, samt prioritera vid snabba ryck och arbeta prestigelöst!

Meriterande förkunskaper inom;
-Navision
-Office365
-SalesforceMarketingCloud / Exact Target
-Salesforce
-EVMS
-N200
-Wordpress
-GDPR

Annat att tänka på
Det kommer vara en del resande i jobbet, man får räkna med att vara borta 1-2 dagar varannan vecka. Placeringen kommer vara i Göteborg men man ska kunna resa till deras övriga kontor vid behov (Kista, Malmö och Helsingfors). Övriga resor till bl.a. Belgien kan tillkomma.

Detta är en rekrytering, vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos kunden.

Detta söker vi:

Vi söker dig som gillar att ha många bollar i luften. Du är lättlärd, har en känsla för system, är kommunikativ och självgående!

Passar denna beskrivning in på dig? Sök tjänsten redan idag då vi träffar kandidater kontinuerligt och kommer tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

46921

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till