Jobbet Dansktalande Internservicemedarbetare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Dansktalande Internservicemedarbetare publicerad av Randstad

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Trivs du med att jobba i en internationell miljö med mycket driv och utvecklings-möjligheter? Är du serviceorienterad och driven? Är du i början av din karriär och vill lära dig mer? Talar du flytande Danska och är duktig på system? Då har vi nästa uppdrag för dig! Vi söker nu en dansktalande internservicemedarbetare till kund i centrala Stockholm

Omfattning: Tillsvidare på heltid. Start omgående. Arbetstider 8-17

Arbetsbeskrivning:
Du kommer arbeta i en internationell miljö och ge högkvalificerad support till kunder över telefon tillsammans med tre engagerade kollegor. När du börjar kommer du få en veckas upplärnings program. I din roll som supportmedarbetare stöttar du främst företagskunder från Danmark, Norge och Sverige. Du kommer dagligen arbeta med kund onboarding registrering i vårt system och upprätthålla att kundernas uppgifter stämmer.

Kvalifikationer:
Här behöver du:

  • Tala och skriva obehindrat på danska, svenska och engelska.
  • God datorvana och systemvana.
  • Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person vill du ge bra service till dina kunder. Du är en orädd person och vill lära dig.
  • För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2019-08-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Ronja Romano

Referens

201237069

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till