Jobbet Dansktalande kundservicemedarbetare med säljdriv till Eniro 118 118 har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Dansktalande kundservicemedarbetare med säljdriv till Eniro 118 118 publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Sundsvall

Arbetsbeskrivning

Är du en dansktalande, driven och lyhörd person som gillar jobba mot uppsatta mål? Är du mån om att alltid göra ditt yttersta för att göra dina kunder nöjda? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

118118 är Sveriges mest anlitade personliga söktjänst med över 90 procent nöjda kunder. Deras mål är att göra livet enklare i alla situationer, dygnet runt genom att erbjuda information för att hitta personer, företag, produkter och platser. Eniros medarbetare är specialister på att söka information och hjälper dig att hitta vad du letar efter.

Vi söker nu dig som drivs av kundtjänstmedarbete, dina arbetsuppgifter är bl.a att besvara inkommande samtal där du ska hjälpa kunder tillrätta. Lyssna, förstå och föreslå bästa lösningen för kunden på både norska och svenska.

Hos vår kund kan du känna dig trygg i att människors olikheter, oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning och ålder är av underordnad betydelse och ges lika värde. Alla människor visas samma respekt.

Anställningen är en provanställning direkt hos kund, som kan övergå till tillsvidareanställning efter 6 månader. Arbetstider är inledningsvis måndag-fredag 09:00-17:00 och omfattas av kollektivavtal.

Detta är en direktrekrytering till vår kund och StudentConsulting hjälper till med att hitta rätt kandidat. Urval och intervjuer görs löpande, varpå denna tjänst kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om tjänsten, kontakta kundansvarig Erika Berglin 076-141 97 68.

Detta söker vi:

Som person är du lyhörd och har modet att ta egna initiativ. Vi ser det som meriterade om du har erfarenhet av att arbeta inom kundtjänst eller Contact Center med säljuppdrag. Du gillar att jobba mot uppsatta mål och har ett driv att utvecklas och ständigt förbättras. Vidare har du goda kunskaper i danska och svenska i såväl tal som skrift. Gymnasial utbildning är meriterande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

55213

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till