Jobbet Dansktalande IT-tekniker/supporttekniker sökes på heltid! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Dansktalande IT-tekniker/supporttekniker sökes på heltid! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltid
Malmö
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du flytande i danska och har tidigare erfarenhet av att arbeta inom IT-support/Helpdesk/Service-desk? Är du som person prestigelös, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga? Då kan vi ha jobbet för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu för kunds räkning en dansktalande IT-tekniker/supporttekniker på heltid för direktrekrytering. Vår kund är ett framgångsrikt IT-företag som levererar kompletta IT-drift-, telefoni- och outsourcingtjänster till företag och organisationer på den nordiska marknaden.

För den aktuella rollen söker vi dig med stort intresse för IT och en vilja att utvecklas inom servicedesk/teknisk support. Arbetsrollen innebär att registrera och följa upp supportärenden enligt rutin, rapportering av slutförda ärenden, vara mottagare vid överlämning av nya projekt, jobba med förbättringsrutiner för att effektivisera supporten, m.m.

Tjänsten är en långsiktig heltidsanställning med placeringsort i Malmö samt arbetstider kontorstider måndag-fredag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt av vår kund. Tjänsten kommer att starta omgående så snart vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker nu dig som brinner för service och IT samt är på jakt efter ett heltidsarbete inom ditt intresseområde. Vi söker dig som har ca 1-3 års tidigare erfarenhet av arbete i Helpdesk/IT-support/Service-desk, samt gärna någon form av utbildning inom IT/teknik. Ett krav för tjänsten är att du kommunicerar obehindrat på danska och engelska, såväl tal som skrift.

Som person ser vi att du som söker har en teknisk bakgrund och är en naturlig problemlösare. Det är viktigt att du kan jobba strukturerat, är serviceminded och flexibel. Viktigast av allt är att du trivs med att jobba i ett bra gäng, med humor och arbetsglädje som främsta ledord.

Stämmer detta in på dig? Ansök då redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42829

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Controller Malmö e.on
Kontors- och ekonomiassistent Helsingborg Framtiden
Robotsvetsare Ängelholm Wikan Personal AB
Skolsekreterare Malmö Malmö Stad
Full-Stack .NET Developer - Malmo - Sweden Malmö Nigel Frank International
Junior och Senior Dynamics AX Malmö Nigel Frank International
Konsult - .NET Malmö Nigel Frank International
Kalkyl-Inköp-Planering till SMA Syd Malmö Xllnc advice recruitment AB
Junior Operatör med tekniskt intresse Ängelholm Academic Work
Maskintekniker Malmö Wikan Personal AB
Legal Counsel to Alfa Laval Group Legal Lund Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Pedagogisk samordnare Malmö Malmö Stad

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till