Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Daloc AB i Töreboda söker offertingenjör jobb i Töreboda på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Daloc AB i Töreboda söker offertingenjör på Lernia

Daloc AB i Töreboda söker offertingenjör

Lernia Töreboda, Västra Götalands län Heltid


På Daloc tillverkar vi dörrar med ett syfte. Varenda dörr vi tillverkar har ett viktigt syfte. Att stoppa tjuvar och oväsen, eldsvådor och dödliga brandgaser. Att öka trivseln och tryggheten i hem och skolor, på hotell och arenor. Att rädda liv. Det betyder att alla som jobbar hos oss fyller en viktig funktion – även arbetet har ett syfte.

Är du intresserad av teknik och letar efter nya utmaningar? Som offertingenjör på Daloc kommer du jobba tillsammans med ett positivt och engagerat team på anbudsavdelningen. Välkommen med din ansökan till Daloc AB i Töreboda.

Beskrivning av tjänsten

Som offertingenjör på Daloc skapar du tillsammans med dina kollegor kvalitetssäkrade offerter utifrån kundens önskemål och Dalocs ledande kunskaper i dörrbranschen. Som offertingenjör kommer du ha dialog med både interna och externa kontakter.

På avdelningen arbetar idag ca tio personer som rapporterar till anbudschef. Daloc är ett expansivt och välmående företag där du har goda möjligheter till personlig utveckling och interna karriärvägar.

Formella kvalifikationer

  • Du har ett tekniskt intresse
  • Är trygg inom IT och har en styrka i att snabbt lära dig nya system
  • Du behärskar svenska och engelska språket
  • Teknisk utbildning från gymnasium, högskola eller teknisk erfarenhet är meriterande

Om dig

För att lyckas med rollen som offertingenjör ser vi att du är positiv, social och har en förmåga att planera ditt eget arbete. Det är viktigt att vår nya kollega har ett affärsintresse och är en lagspelare som känner engagemang för att driva gruppens prestation mot företagets gemensamma mål.


Om anställningen

  • Placeringsort: Töreboda
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid, dagtid
  • Tillträde: Omgående och enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Tillsvidare

Om ansökningsprocessen

I denna rekrytering samarbetar Daloc AB med Lernia, där Daloc AB är arbetsgivaren.  

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare Anton Åberg via [ Link removed ] eller 0722-54 00 30.
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [ Link removed ]

Om Daloc

1942 tillverkade Daloc sin allra första dörr för att stå emot brand. Sedan dess har varje dörr som Daloc tillverkat haft ett viktigt syfte. Daloc är ett familjeföretag i tredje generationen som tillverkar och säljer dörrar och portar med särskilda krav, inom brand, ljud och säkerhet. På Daloc har du en viktig uppgift. Du är i din roll med och skapar trygghet för många människor. Din insats skyddar mot bränder, förhindrar inbrott och stänger ute buller och oväsen.

Idag är vi Skandinaviens ledande tillverkare av dörrar för höga krav. För att vi ska kunna behålla vårt försprång framåt är vi beroende av fler engagerade och duktiga medarbetare.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 172391