Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Daloc AB i Töreboda söker erfarna montörer för tillsvidareanställning jobb i Töreboda på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Daloc AB i Töreboda söker erfarna montörer för tillsvidareanställning på Lernia

Daloc AB i Töreboda söker erfarna montörer för tillsvidareanställning

Lernia Töreboda, Västra Götalands län Heltid

På Daloc tillverkar vi dörrar med ett syfte. Varenda dörr vi tillverkar har ett viktigt syfte. Att stoppa tjuvar och oväsen, eldsvådor och dödliga brandgaser. Att öka trivseln och tryggheten i hem och skolor, på hotell och arenor. Att rädda liv. Det betyder att alla som jobbar hos oss fyller en viktig funktion – även arbetet har ett syfte.

Nu erbjuder vi dig möjligheten att bli en del av detta. Du får arbeta med tekniska lösningar i framkant. Möta nya människor. Och lära dig mer om dörrar än du någonsin kunnat drömma om.Vi söker dig som vill förstärka vårt team med montörer för att möjliggöra den volymökning vi ser framöver. Du kommer att vara anställd på Daloc och ingå i ett arbetslag som arbetar mot tydliga mål. Din arbetsinsats och ditt engagemang för förbättringar värderas högt.

Vi arbetar efter våra kärnvärden: framåtanda, trygghet och långsiktighet. De beskriver vad vi står för, hur vi arbetar och hur vi är som personer.

Vi söker dig med: 

 • Tidigare erfarenhet inom tillverkningsindustrin
  • God samarbetsförmåga – du gillar att arbeta i lag
  • Lösningsorienterat fokus
  • Teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande (meriterande)
  • God förmåga gällande svenska i tal och skrift
  • B-körkort

Om anställningen: 
• Arbetstider: 2-skift men andra arbetstider kan förekomma
• Omfattning: Heltid
• Tjänstgöringsort: Töreboda

Om ansökningsprocessen:
Tillträdesdag enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande. I denna rekrytering samarbetar Daloc med Lernia Bemanning. 

Vi vill att du med din ansökan bifogar CV där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [ Link removed ]

Om du har frågor kring tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Anton Åberg på 0722-54 00 30 alternativt [ Link removed ] .

Om Daloc

1942 tillverkade Daloc sin allra första dörr för att stå emot brand. Sedan dess har varje dörr som Daloc tillverkat haft ett viktigt syfte. Daloc är ett familjeföretag i tredje generationen som tillverkar och säljer dörrar och portar med särskilda krav, inom brand, ljud och säkerhet. På Daloc har du en viktig uppgift. Du är i din roll med och skapar trygghet för många människor. Din insats skyddar mot bränder, förhindrar inbrott och stänger ute buller och oväsen. Idag är vi Skandinaviens ledande tillverkare av dörrar för höga krav. För att vi ska kunna behålla vårt försprång framåt är vi beroende av fler engagerade och duktiga medarbetare.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 170831