Jobbet Dahl söker serviceinriktad och driven butiksmedarbetare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Dahl söker serviceinriktad och driven butiksmedarbetare publicerad av Academic Work

Deltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Är du studerande och på jakt efter ett jobb vid sidan av dina studier? Gillar du att arbeta i butik och är inte rädd för att få skit under naglarna? Nu söker Dahl en medarbetare till deras butik i Västerås.

Academic Work söker för Dahl:s räkning en butiksmedarbetare till deras butik i Kopparlunden Västerås. Dahl är Sveriges ledande handelsföretag inom VVC, Mark&VA, Industri, Kyla och Fastighet. De söker därför en student som kan kombinera detta arbete med sina studier och få arbeta vid behov löpande under året samt under sommaren arbeta heltid.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Dahl.

Kandidatprofil

Butikens öppettider är mellan 06.30-16.30 med högst arbetsbelastning på morgonen. Varje natt får butikerna leveranser med produkter och ordrar som direkt på morgonen ska stämmas av, räknas in och plockas upp på hyllor i butiken. Du kommer att assistera den interna personalen med enklare arbetsuppgifter för att underlätta för dem i deras vardagliga arbete. Det kommer även ges möjlighet att få arbeta i butikerna Eskilstuna, Strängnäs och Enköping när de får behov.

I dina arbetsuppgifter kommer det till exempel ingå att:

* Ge kund service och hjälpa denne i butik
* Plocka upp samt räkna och bocka av artiklar mot en orderlista
* Rapportera om något inte stämmer till butikschefen
* Plocka upp de inkomna varorna på hyllor i butik
* Fronta alla varor
* Inventera samt nollinventera (räkna alla tomma hyllor vid dagens slut)
* Se till att det ser rent och snyggt ut i butiken

Detta är en perfekt tjänst för dig som är student, vill tjäna extra pengar och vill arbeta med service. Du får chansen att arbeta hos ett bolag som gärna ger dig möjligheten till att bli överrekryterad i framtiden om du visar framfötterna. Du är inte rädd för att ta i och få lite smuts på kläderna.

* Studerar en eftergymnasial utbildning och har minst 1,5 år kvar på dina studier
* Är bosatt i eller i närheten av Västerås
* Talar och läser svenska obehindrat då följesedlar som kommer in är skrivna på svenska

Som person är du driven, serviceminded och flexibel. Du har bra samarbetsförmåga och gillar att sprida god stämning på jobbet.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Maj eller enligt överenskommelse
* Omfattning: Vardagar vid behov samt heltidsjobb under sommaren
* Lön: Timlön
* Placering: Västerås

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vas01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Dahls önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Referens

15023543-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till