Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Dagsuppdrag som inventerare till stor kund i Borlänge jobb i Borlänge på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Dagsuppdrag som inventerare till stor kund i Borlänge på Uniflex

Dagsuppdrag som inventerare till stor kund i Borlänge

Uniflex Borlänge, Dalarnas län Deltid
Jobbeskrivning
Vill du tjäna extrapengar för ett kort och enkelt uppdrag i Borlänge? Vi söker dig som vill hjälpa till med inventering den 10/11. Arbetstiden är förlagd mellan 06-10.

Personliga egenskaper
Arbetet kommer att bestå av kontroll av inventarier och lagersaldo. Erfarenhet är inget krav. Det är meriterande om du har någon typ av erfarenhet av liknande arbete. Du som söker ska vara glad, pigg och positiv. Det är även viktigt att man är noggrann och effektiv.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 56058