Jobbet Dags för nästa steg i din karriär? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Dags för nästa steg i din karriär? publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Vi är intresserade av att komma i kontakt med dig som har jobbat i en bred HR-roll i mellan 5–7 år.
På Jurek jobbar vi nämligen proaktivt med att träffa HR-kandidater, och vi vill därför gärna komma i kontakt med dig som är sugen på att ta nästa karriärkliv.

Typiska roller som vi rekryterar på den här erfarenhetsnivån är HR Managers, HR Business Partners och HR-generalister. Vi söker dig som har 5–7 års erfarenhet från någon eller några av dessa roller.

Våra kunder finns inom de flesta branscher, bland annat inom olika konsultbranscher, försäkring och finans, vårdbolag och Life Science, Retail, byggbranschen, men också inom ideella organisationer samt myndigheter.

När du registrerar ditt cv hos oss hamnar du i vårt nätverk av HR-kandidater och kan matchas med rekryterings och konsultuppdrag som kommer in. Även om du inte hör något från oss direkt kan du fortfarande vara aktuell för framtida rekryterings- och konsultuppdrag. Vi ser fram emot din kontakt så snart som möjligt!

För att få uppdateringar om aktuella tjänster och för senaste nytt inom HR – följ oss gärna på vår webbsida och på LinkedIn.

 


Referens

8E6A9AAAEE074072B5EDB0770DA218EE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till