Jobbet Dags för en ny utmaning inom IT-området? Vi ger dig alternativen! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Dags för en ny utmaning inom IT-området? Vi ger dig alternativen! publicerad av Skill

Heltid
Norrköping
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Är du nyfiken på en nystart eller är du redo att komma vidare i karriären? Är du en av många som går i tankarna på nya utmaningar men som inte hittat rätt eller kanske inte haft tid att ta tag i det? Gör det lätt för dig och låt oss göra jobbet åt dig medans du njuter av semestern och fotbolls-VM. Skicka in ditt CV så tar vi fram passande tjänster för dig!

Om företaget
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Dina arbetsuppgifter
På Skill arbetar vi med olika företag, stora som små med fokus på IT och Industri. Vi har arbetat framgångsrikt med rekrytering och bemanning i 20 år och har idag ett stort kontaktnät som ger oss möjlighet att matcha kandidater och arbetsgivare på ett effektivt sätt. Om du är nyfiken på nytt arbete är du varmt välkommen att skicka in ditt CV till oss. Istället för att du skickar in ditt CV till en specifik tjänst får du här tillgång till hundratals olika arbetsgivare och tjänster. Våra kunder söker efter kompetens inom alltifrån mjukvaruutveckling, test och projektledning till roller som IT-tekniker och systemadministratör och många fler. Så varför inte bara göra det lätt för dig? Skicka in ditt CV redan idag!

Din profil
Oavsett om du är ny på arbetsmarknaden och vill ha en skjuts in i arbetslivet eller om du befinner dig i en mer senior position på jakt efter nya utmaningar finns vi här för dig.

Ansökningsförfarande
Skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss när vi har något som kan vara aktuellt för dig! Vid frågor kontakta Alexandra Karlsson på alexandra.karlsson@skill.se alternativt 013- 473 20 68

Referens

3562

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till