Jobbet Dafgårds söker operatörer inom livsmedel har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Dafgårds söker operatörer inom livsmedel publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Lidköping

Arbetsbeskrivning

Gunnar Dafgård AB söker fler operatörer till deras härliga team. Vill du vara en del av laget? Tveka inte, sök nu! 

OM FÖRETAGET
Gunnar Dafgård AB är ett svenskt familjeägt företag med drygt 1000 anställda och en omsättning på 2,5 miljarder SEK. Företaget grundades 1937 i Källby, Västergötland och där finns fortfarande huvudkontor och all produktion. Under tre varumärken; Dafgårds, Billys och Gorbys, säljs frysta och kylda livsmedel till dagligvaruhandeln, restaurang och storkök samt export.

Dafgårds är inne i en mycket stark tillväxtfas och det görs flera investeringar i nya produktlinjer för att de ska kunna fortsätta att växa i framtiden. Köket i Källby står aldrig stilla och med företagets framgång kommer också behovet av fler duktiga medarbetare. Därför söker dem nu främst operatörer men andra tjänster kan även tillkomma, såsom truckförare. 

OM TJÄNSTEN
Som medarbetare hos oss får du härliga kollegor och en väldoftande arbetsplats. Oavsett vilken roll du är intresserad av är målet alltid detsamma, att leverera fantastiska resultat! Som operatör arbetar du med att säkerställa den dagliga driften, kvalité, åtgärda mindre akuta fel och förebyggande underhåll. Du kommer även vara delaktig i att driva och utveckla förbättringsarbetet på arbetsplatsen. 

OM DIG
För att arbeta hos Dafgårds måste du ha fyllt 18 år. Du har en genomförd gymnasieutbildning, gärna med en teknisk inriktning, bageri eller livsmedel. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från produktion och/eller livsmedelsindustrin, dock inget krav. Önskemål är att du har ett tekniskt intresse. 

Körkort och tillgång till bil är krav
Truckkort och vana med livsmedel är meriterande


Personliga egenskaper
Dafgårds lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och i grupp samt att du kan ta egna initiativ. Du måste ha god kommunikation och social förmåga men även vara flexibel. Som person är du även mycket händig, snabb och noggrann men även lyhörd för att kunna ta till sig instruktioner och direktiv.

OM ANSTÄLLNINGEN

  • Placeringsort: Källby, Götene 
  • Tjänstgöringsgrad: Dagtid/Skift/Natt kan förekomma 
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Provanställning som kan leda till tillsvidare 


OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar Dafgårds tillsammans med Lernia Bemanning, vid frågor kontakta ansvarig rekryterare.
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Referens

83052

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till