Jobbet Däckskiftare till Nyköping sökes omgående på heltid! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Däckskiftare till Nyköping sökes omgående på heltid! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Norrköping
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du intresse och erfarenhet av att jobba med däckbyte? Söker du dessutom ett nytt jobb med start omgående? Då har vi uppdraget för dig, då vi på StudentConsulting nu söker en däckmontör/däckskiftare till vår kund i Nyköping. Ansök redan idag!

Information om uppdraget:

Vår kund behöver förstärkning omedelbart under den närmsta tiden! Arbetsuppgifterna inkluderar framkörning och skiftning av däck. Det är viktigt att du som söker har en hög kvalitetsmedvetenhet och noggrannhet då arbetet sker i ett högt tempo. Vi söker dig som trivs med ett fartfyllt arbete och som klarar av att jobba hårt även under stress.

Uppstart sker omgående, gärna i början av nästa vecka och pågår i fyra veckor framåt. Arbetet är främst förlagt på vardagar, med arbetstid 7.00-17.00. Då arbetsbehovet är stort kan även kvällsjobb vara förekommande.

Vi ser att detta uppdrag ger dig en fot in hos StudentConsulting, och ger dig möjlighet att fortsätta hos oss som lagermedarbetare. Finns detta i ditt intresse så framför det i din ansökan och meddela om du besitter truckkort.

Detta uppdrag är ett bemanningsuppdrag som innebär att du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd för arbete hos vår kund i Nyköping. Uppdraget kommer att pågå under däckbytarsäsongen nu i höst med start under mitten av oktober.

Detta söker vi:

Vi vill att du som söker har B-körkort och tidigare arbetat med däckbyte eller har annan relevant erfarenhet av bilverksamhet. Du som person är ansvarsfull, stresstålig och har god fysik. Tillsättning av tjänsten sker så snart vi hittat rätt kandidat, så sök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44975

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Teknisk säljare till HEIDENHAIN Norrköping Säljpoolen
Site Manager sökes! Linköping Framtiden
Databaser, hur kul är inte det? Linköping Framtiden
Lagerarbetare till Söderköping Söderköping Skill
Produktionsplanerare sökes! Vadstena Framtiden
Grävmaskinist sökes! Norrköping Framtiden
Programmerare till IT-konsultbolag! Norrköping Framtiden
Servicekoordinator med högt driv! Linköping Framtiden
Projektcontroller Linköping Randstad AB
Incident manager till IT-företag Linköping Dfind IT
Spännande uppdrag som kyltekniker! Norrköping Academic Work
IT-kompetens sökes! Linköping StudentConsulting
WISI I LINKÖPING SÖKER WEBBUTVECKLARE Linköping Academic Work
Junior C# utvecklare till SWECO Linköping Academic Work
Dokumentadministratör Finspång Unik Resurs
Dokumentcontroller Finspång Siemens

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till