Jobbet Däckmontörer till flertal kunder i Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Däckmontörer till flertal kunder i Göteborg publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Nu söker Lernia efter däckmontörer inför höstsäsongens däckbyten i Göteborg med omnejd. Söker du jobb inom däckverkstad? Välkommen med din ansökan! 

OM TJÄNSTEN

Som däckmontör kommer du att arbeta i en verkstad med att ta emot kunder, byta, montera och balansera däck. Utöver detta kan tvättning och inlagring av däck förekomma i dina arbetsuppgifter. Säsongen sträcker sig från mitten av oktober och ca 6 veckor framåt. Vädret är en faktor som kan få säsongen att tidigareläggas men även skjutas fram något. 

Krav

  • Flytande tal- och läsförståelse i svenska. 
  • För att vara aktuell för tjänsten behöver du kunna arbeta under hela perioden. 
  • Godkänt i följande gymnasieämnen: Matematik a/1, Samhällskunskap a/1, Svenska/svenska som andraspråk a/1 och Engelska a/5

Meriterande

  • Tidigare erfarenheter av däckmontage, krängning och balansering av däck.
  • B-körkort
  • Liftkort

OM DIG

Vi söker dig som har ett intresse av att arbeta med däck och fälg i en däckverkstad. Vi tror att du som söker inte har något emot att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs. Vidare ser vi att du gillar lagarbete samt möte med kunder. Arbetet är fysiskt krävande och arbetstempot är högt. Det är därav bra om du är i god fysisk form samt uppskattar ett fartfyllt arbete i en dynamisk miljö.

Som person är du ansvarsfull, noggrann och är inte rädd för att ta egna initiativ. Vi ser att du har en positiv inställning, har lätt för att samarbeta med andra människor samt är servicemedveten. Du är alltid mån om att lämna ifrån dig ett felfritt och väl utfört arbete.

Vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

OM ANSTÄLLNINGEN

  • Placeringsort: Göteborg med omnejd 
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid, dagtid. 
  • Tillträde: oktober 2020
  • Anställningsform: Detta är ett projekt som kommer att löpa på i ca 6 veckor.


OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Referens

83399

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till