Jobbet Däckmontörer sökes till Norrtälje! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Däckmontörer sökes till Norrtälje! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Norrtälje
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet och intresse av att jobba med däckbyte under säsongen med start i slutet av mars? Då har vi uppdraget för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu två däckmontörer för säsongsarbete hos vår kund i Norrtälje. Om du uppskattar ett högt arbetstempo och är intresserad av bilar så är det här rätt jobb för dig.

Uppdraget startar i mitten av mars och pågår sex veckor framåt med chans till förlängning om behov finns.
Arbetstider 7-16. Du anställs av StudentConsulting och hyrs ut till vår kund.

Detta söker vi:

Vi vill att du som söker har b-körkort, är ansvarsfull, stresstålig och har en god fysik.

Du borde ha erfarenhet av däckbyte eller annan relevant erfarenhet av bilverksamhet.

Tillsättning av tjänsten sker så snart vi hittat rätt personer, så sök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41232

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Extrajobb-studentjobb - Norrtälje).