Jobbet Däckmontörer sökes för extrajobb i Nässjö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Däckmontörer sökes för extrajobb i Nässjö! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Nässjö
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Är du en person med bilintresse som vill arbeta som däckmontör? Vill du under några veckors tid kombinera studier med jobb? Då har vi uppdraget för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu däckmontörer till kund i Nässjö. De behöver nu förstärka personalstyrkan i verkstaden med däckmontörer under däckbytarsäsongen.
Som däckmontör kommer du att arbeta med däckskifte på de bilar som kommer in till verkstaden. Kunden väntar i verkstaden under tiden som däckbytet utförs, viss kundkontakt ingår därför i tjänsten. Uppdraget pågår med start i slutet av oktober och ca några veckor framåt. Arbetstiderna är förlagda till måndag-fredag 07.00-16.30. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och hyrs ut till vår kund.

Som konsult har du själv möjlighet att påverka dagarna du vill jobba, då du själv lägger din tillgänglighet i vårt system för att kunna kombinera dina studier eller annan huvudsaklig syssla. Minst 2 pass/vecka är ett krav!

Detta söker vi:

Det viktigaste för dig som söker är att du har rätt inställning! Du ska vara driven och trivas med att arbeta med däckskifte, samt vara effektiv. Samtidigt är det av yttersta vikt att du är noggrann så att arbetet alltid blir ordentligt utfört. Du ska vara en lagspelare och trivas i samarbete med andra samtidigt som du kan arbeta under eget ansvar. Du bör vara i god fysisk form då tunga lyft förekommer. Slutligen måste du vara serviceminded och bra på kundkontakt. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare, samt ett krav att du har B-körkort.

Stämmer du in på beskrivningen av den person vi letar efter? Sök då tjänsten idag, vi kallar till intervju löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44412

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Planerare/Logistiker Nässjö Wikan Personal AB
Underhållsmekaniker Gnosjö Wikan Personal AB
Cnc-operatör/ställare Gnosjö Wikan Personal AB
Noggrann ekonomiassistent Jönköping Poolia
Bemanningsansvarig Mjölby Toyota Material Handling
Produktionstekniker Jönköping Inwido Sverige
Redovisningsekonom Jönköping NPB
Distriktssäljare Tranås Batteripoolen
Chaufför för extrajobb sökes! Jönköping StudentConsulting
PRODUKTIONSLEDARE Forserum JELD-WEN Sverige AB
Framtiden söker HR-chef Jönköping Framtiden
Junior beredare till Vattenfall Jönköping Framtiden
Systemtekniker Gnosjö Unik Resurs
IT-tekniker sökes för deltidstjänst. Jönköping StudentConsulting
B-chaufför sökes för extrajobb! Jönköping StudentConsulting
Framtiden söker IT-Driftchef Jönköping Framtiden
Category Managers med sinne för affärer Mjölby Toyota Material Handling
Systemtekniker Kisa Unik Resurs

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till