Jobbet Däckmontörer sökes för årets säsong! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Däckmontörer sökes för årets säsong! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Umeå
0,00kr/ år
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du bilintresserad, uppskattar fysiskt arbete och vill ha ett heltidsuppdrag under en kortare period? Då har vi tjänsten för dig!
Vi på StudentConsulting söker nu däckmontörer för flera kunduppdrag i Umeå!

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifterna kommer vara att genomföra och assistera vid hjulskiften. Du kommer även vara behjälplig vid tvätt av däck.

Uppdraget är placerat i Umeå och förväntas pågå cirka 1,5-2 månader med chans till förlängning med start i slutet av mars. Arbetstiderna är vardagar och på dagtid, men även kvällar och övertid kan förekomma.
Du anställs av StudentConsulting och hyrs ut till kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett intresse av bilar och gärna har erfarenhet av hjulskifte på verkstad. Du mekar gärna i din egen bil på fritiden. Som person har du en positiv inställning till arbete och är villig att arbeta fysiskt under en kortare period.

Du är flexibel och uthållig och har inget problem med fysiskt krävande arbete. Att arbeta i grupp ser du som en självklarhet och du drivs av att skapa en god stämning på arbetet. B-körkort är ett krav och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter ser vi positivt på.

Tveka inte att söka redan idag då urval och intervjuer genomförs löpande. Söker gör du via vår hemsida www.studentconsulting.se

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40886

Liknande jobb

Däckmontörer till Däckia! Umeå Professionals Nord

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn068 - Umeå).