Jobbet Däckmontörer sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Däckmontörer sökes! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Östersund
7 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Söker du ett korttidsjobb där du får arbeta med både kroppen och knoppen? Då kan det här vara något för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker StudentConsulting tre däckmontörer på heltid för uthyrning till en av våra samarbetspartners i Östersund.
Som däckmontör kommer du främst jobba med att skifta däck på personbilar och möte kunder.
Uppstart kommer att ske i samband med att snön börjar falla - när kunderna vill byta till vinterdäck. Mest troligt i början av oktober och arbetstiderna är 7-17. Övertid kan förekomma då trycket på denna tjänst är högt under perioden. Uppdraget bräknas pågå 1-2 månader.

Detta söker vi:

Vi tror att du trivs att jobba i ett högt tempo, gillar att använda kroppen och har lätt för att samarbeta med andra människor. Har du dessutom erfarenhet av däckmontering är det ett stort plus. Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan omgående då vi tillsätter tjänsterna så fort vi hittat de rätta personerna för uppdraget. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Sofia Bodén på sofia.boden@studentconsulting.com

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

41248

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till