Jobbet Däckmontörer inför höstens däckbyten! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Däckmontörer inför höstens däckbyten! publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

OM FÖRETAGET

På verkstaden arbetar man med däck och bilservice för personbilar, lastvagnar, bussar och industrifordon och utför olika typer av service såsom däckservice, hjulinställning och enklare bilservice. 


OM TJÄNSTEN
Som däckmontör kommer du arbeta med byte av däck på olika typer av bilar, tvätt och förvaring av däck. 

Detta är ett tillfälligt uppdrag vars längd kommer bero på hur behovet ser ut, men troligtvis kommer det sträcka sig upp till ungefär 2 månader med start nu i antingen september/oktober. Som sökande bör du därför kunna vara tillgänglig för omgående start och vara flexibel kring uppdragslängden och arbetstiderna. 

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att man blir anställd av oss på Lernia men jobbar ute på uppdrag hos kund.  Lön är enligt GFL. 

OM DIG
Vi söker dig som har körkort B och trivs med ett fysiskt arbete. Det är meriterande om du gått någon fordonsutbildning eller arbetat på en däckverkstad tidigare men inget krav.  Det viktigaste är att du är ansvarsfull, positiv och framåt. Du har en flexibel inställning och ett gott bemötande och känsla för service. Vidare har du en god samarbetsförmåga och är hjälpsam. Arbetstempot kan vara högt under perioder så det är viktigt att du trivs i en sådan miljö och är stresstålig. Arbetet är fysiskt krävande så du behöver ha god fysik.  Av säkerhetsskäl är det även viktigt att du behärskar svenska obehindrat. 

OM ANSTÄLLNINGEN

  • Placeringsort: Uppsala
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid , dagtid, mån -fre 
  • Tillträde:  Under september/oktober
  • Anställningsform:  Visstid  1-3 månader

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!


Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Referens

102143

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till