Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Däckmontörer i Jönköping jobb i Jönköping på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Däckmontörer i Jönköping på Randstad AB

Däckmontörer i Jönköping

Randstad AB Jönköping, Jönköpings län Deltid


arbetsbeskrivning.

Har du tidigare arbetat på en däckverkstad och triggas av fysiskt arbete? Är du dessutom en framåtriktad lagspelare som trivs i högt tempo? Då har vi ett passande korttidsuppdrag för dig! Randstad söker nu flexibla däckmontörer till ett kortare uppdrag i Jönköping 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.ansvarsområde.

I tjänsten som medarbetare på en däckverkstad är det du som tillsammans med kollegorna hämtar, skiftar däck, tvättar och ställer tillbaka däcken enligt löpande bandet principen. 

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har: 

  • Gymnasieutbildning
  • B-körkort och gärna erfarenhet av däckbyte.
  • Har du också truckkort eller arbetat på verkstad eller motsvarande så är det ett plus i kanten.
  • Som person uppskattar du struktur och trivs med repetitiva arbeten där vikten av att första momentet blir rätt är lika viktigt som vid det sista. 

Låter det här som något för dig? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan redan idag! Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post (på grund av Personuppgiftslagen), men gärna frågor. Skicka därför in din ansökan via länken nedan. 


arbetstider.

Heltid vardagar kl. 07-16, helg/kväll kan förekomma. Behovet gäller under oktober/november månad. 


kvalifikationer.

Gymnasieexamen samt B-körkort är ett krav. Tidigare erfarenhet eller däckbyten och/eller tidigare erfarenhet av lager-/verkstadsarbete är meriterande. ansökan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201356497