Jobbet Däckmontör sökes till VIANOR i Borås! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Däckmontör sökes till VIANOR i Borås! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Borås
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du villig att hugga i, uppskattar ett högt arbetstempo och är intresserad av bilar? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu en däckmontör till vår kund VIANOR. VIANOR är en av Europas ledande och snabbast växande verkstadskedjor för bil-, däck- och hjulservice, med fler än 1500 verkstäder i 27 länder i Europa, USA och Centralasien. Utifrån deras fler än 110 verkstäder i Sverige erbjuder de både privatpersoner och företag en effektivare serviceupplevelse grundad på lång erfarenhet, djup kunskap och ett personligt engagemang i särklass. De strävar alltid efter att ha de mätbart mest nöjda kunderna i branschen och erbjuder delar av deras service året om, dygnet runt. De ägs av finska Nokian Tyres, Nordens största däcktillverkare.

Dina arbetsuppgifter som däckmontör innefattar bla, däckservice, montering, balansering, skiftning, reparation och annat som förekommer på en gummiverkstad med inriktning på lastbil. Det är viktigt att du har en hög kvalitetsmedvetenhet och är noggrann då arbetet sker i ett högt tempo.

Arbetet är på heltid och arbetstiderna är 07:15-16:30 och kommer att pågå från den 15:e oktober till den 30:e november. Du anställs av StudentConsulting och hyrs ut till vår kund VIANOR.

Detta söker vi:

Rätt person för detta uppdrag är ansvarsfull, stresstålig, har ett intresse för bilar och har en god fysik. B-körkort och goda kunskaper i det svenska språket där du kan använda språket i så väl tal som skrift är ett krav. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av däckskifte och har truckkort. Har du tidigare jobbat med kundmottag och service är det också ett plus.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44282

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Prototype Mechanic Göteborg Volvo Group
Konstruktör Trollhättan Semcon
Nattsköterska till Kungälv Kungälv Centric Care
Är du ytbehandlingsmontör? Mölndal Academic Work
Kundsupport sökes Göteborg Framtiden
Produktionstekniker Trollhättan Skill
Utvecklare till TF Bank Borås Effektiv
Underhållsmekaniker Gnosjö Wikan Personal AB
Cnc-operatör/ställare Gnosjö Wikan Personal AB
Operativ inköpare till Codan Triplus! Göteborg Academic Work
CNC-operatör sökes Göteborg Framtiden
Maskinoperatör sökes Göteborg Framtiden
Junior C++ Developer to Carmenta Göteborg Framtiden
El- och Instrumenttekniker Göteborg Volvo Group

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till