Jobbet Däckmontör sökes till säsongsuppdrag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Däckmontör sökes till säsongsuppdrag! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Är du driven och fysisk stark? Är du dessutom på jakt efter ett heltidsjobb? Då kanske det är dig vi söker!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu två däckmontörer på heltid med start i slutet på mars. Vår kund är en av Sveriges största däckservicekedjor och har cirka 65 stycken egenägda verkstäder runtom i Sverige.

Då rollen som däckmontör är fysiskt krävande söker vi dig som är aktiv och som trivs med att jobba fysiskt, i ett högt tempo. Vidare söker vi dig som är serviceinriktad, har lätt att samarbeta, med viljan att utvecklas. Du ansvarar för att jobbet blir säkert och riktigt utfört. Tillsammans med dina arbetskamrater utvecklar du verkstaden på ett lönsamt sätt.

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd av studentconsulting men jobbar ute hos kund. Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan idag, intervjuer och urval sker löpande.

Detta söker vi:

Vi söker dig som uppfyller följande krav:

- Har gymnasiekompetens, meriterande om det är ifrån fordonsteknisk linje
- Har intresse för fordon och te. tycker om att meka på fritiden. Har du erfarenhet från rollen som däckmontör är det starkt meriterande.
- Tycker om att arbeta självständigt och tar eget ansvar
- Är van vid kundkontakter och har hög servicekänsla
är noggrann och initiativrik

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40898

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn068 - Stockholm).