Jobbet Däckmontör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Däckmontör publicerad av Lernia

Heltid
Avesta
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Om företaget

Nu söker vi på Lernia däckmontörer till vår kund i Avesta. Du kommer att arbeta i en modern verkstad tillsammans med trevliga kollegor i ett fartfyllt tempo under vårens däcksäsong.

Arbetsuppgifter

Som däckmontör arbetar du med kundernas däck och fälgar. Arbetsuppgifterna innebär mestadels skifte/montering av däck på fordon, framplockning samt retur till däckhotell. Dagtid/Helg kan förekomma.

Formell kompetens

B-körkort

Din Bakgrund

Du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenheter som gör att du kan vara rätt person för jobbet. Har du erfarenhet av däckmontage, krängning och balansering är det meriterande. Vi vill att du har arbetat med liknade arbetsuppgifter tidigare och vet vad det innebär att arbeta säsong i en däckverkstad. Du är i god fysisk form då arbetet är tungt.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad, utåtriktad person som gillar att jobba i team och som är mån om att göra ett noggrant jobb. Som person är du snabb, driven, tar egna initiativ och har en god fysik. Att ge god service är för dig en självklarhet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgörningsort

Visstid 4 v/heltid/Avesta

Tillträdesdag

1 april med reservation av väderläge (tillträdesdagen kan bli förskjuten beroende på väderläge).

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.

HR-Assistent

Linnea RoslundLernia är vägen framåt

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Referens

23929

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Övrigt - Avesta).