Jobbet Däckmontör i Trollhättan har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Däckmontör i Trollhättan publicerad av Randstad AB

Deltidsanställd
Trollhättan

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vi söker nu dig som är intresserad till att skifta däck på bilar hos kund i Trollhättan! 

Som däckmontör kommer du att arbeta på en professionell bilverkstad med moderna verktyg och välfungerande lokaler. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta att du hjälper kunder att byta från sommardäck till vinterdäck med moderna verktyg och med ett bra bemötande gentemot kunder. I arbetet krävs det också att du kör bilar in/ut från verkstan samt att du behöver hämta ut rätt typ av däck till kunden. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.ansvarsområde.

Dina arbetsuppgifter kommer då huvudsakligen vara att du skiftar från sommardäck till vinterdäck på våra kunders bilar. En del av arbetet är då också att du som montör ser till att rätt typ av däck kommer till rätt kund samt att du är serviceinriktad gentemot kunden. Du kommer även ansvara för att köra bilarna till och från verkstan så att arbetet kan fortlöpa på ett bra och effektivt sätt. arbetstider.

Heltid, oktober- november.kvalifikationer.

De kvalifikationer som ligger till grund för denna tjänst som däckmontör är följande:
 -B-Körkort.
 -Kunna hantera den fysiska aspekten av arbetet.
 -Svenska i tal och skrift.

Till arbetet som däckmontör så är det meriterande om du har tidigare erfarenhet kring arbetet eller besitter ett truckkörkort, men det är inget krav för tjänsten. Till tjänsten så kommer vi att lägga stor vikt på den personliga lämpligheten. För oss på Randstad är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 


ansökan.

Sök via länken senast 2020-09-28, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Petter Digneus, Konsultchef, petter.digneus@randstad.se 

Eric Carlsson, kandidatansvarig, eric.carlsson@randstad.se

Referens

201303717

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till