Jobbet Däckmontör / Däckskiftare / montör till Vianor har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Däckmontör / Däckskiftare / montör till Vianor publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Gävle

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta som däckmontör på Vianor, landets bekvämaste "one-stop-shop” inom bil- och däckservice? Inför säsongen av vinterdäcksbyten söker de däckmontörer till verkstaden i Gävle!

Om företaget

Vianor är en av Europas ledande och snabbast växande verkstadskedjor för bil-, däck- och hjulservice. De finns i 27 länder och har över 100 egna och partnerverkstäder i Sverige. De erbjuder både privatpersoner och företag en effektivare serviceupplevelse grundad på lång erfarenhet, djup kunskap och ett personligt engagemang i särklass. Kulturen präglas av god stämning och laganda. På Vianor erbjuds du ett spännande arbete där säkerhet och kundupplevelse är grundstenarna.

Arbetsuppgifter

I samband med att årstiderna skiftar, så skiftar också Vianors kunder sina hjul. Som däckmontör utgör du en viktig del i arbetet att göra kundernas resa så bekväm och säker som möjligt. Arbetet innebär i korthet fyra steg på verkstaden; att gå igenom bokningar, ta fram däck, sätta på däcken och gå ner med de gamla däcken till lagret.

Formella krav

• Goda kunskaper i svenska • Körkort Som person tror vi att du är serviceinriktad och van att hugga i när det behövs. Du har en positiv inställning, fungerar bra i team och är flexibel.

Övrig information

• Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 1-2 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Vianor. Start: oktober – november Plats: Gävle Lön: Fast timlön Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Däckmontör, montör, fordon, bil, verkstad, service, reparation, Gävle, säsong, personbil

Referens

2524401

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till