Jobbet Däckbytare sökes till världens största biluthyrare vid Arlanda har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Däckbytare sökes till världens största biluthyrare vid Arlanda publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Bilintresserade studenter med B-körkort och viss vana av att byta däck sökes omgående till en biluthyrningsfirma vid Arlanda flygplats! Är du en av dem? Läs då vidare!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu studenter åt en av våra kunder som behöver hjälp med däckbyten inför vintersäsongen. Tjänsten är på heltid och du förväntas kunna arbeta under varierande dagar och tider, även helger.

Utöver däckbytet finns det mycket goda chanser att även få arbeta i kundens garage. Arbetet i garaget startar även det i september och fortsätter löpande. I garaget arbetar man med att göra rent de hyrbilar som kunderna lämnat in. Man hämtar då den återlämnade bilen på parkeringen och kör den till garaget där man gör rent den in- och utvändigt enligt bestämda rutiner. Utvändig tvätt sker i maskintvätt eller med högtryckstvätt och invändig tvätt sker manuellt där man tvättar, torkar av och dammsuger mattor, ytor och rutor. Man fyller även på spolarvätska, kontrollerar olja och däcktryck, tankar bilen, gör en sista skadekontroll och kör sedan bilen till parkeringen där den ska hyras ut till nästa kund. Det är här viktigt att trivas med att arbeta efter rutiner samt att kunna vara effektiv och man ska gärna vara bilintresserad. Arbetstiderna är kl. 06-15, 15-22 eller 15-24, vardagar och helger.

Uppdraget startar i september, så fort vi hittat rätt personer. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att man är anställd hos StudentConsulting och hyrs ut till vår kund. Arbetsplatsen ligger i Arlandaområdet, vid långtidsparkeringarna Alfa och Beta. Det går att ta sig dit kommunalt, men det underlättar om man har egen bil. Tjänsten ska tillsättas omgående och fortlöper till november med chans till förlängning.

Detta söker vi:

För att söka tjänsten ska du vara student på minst 50 % eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning, och du måste ha B-körkort. Du måste ha lätt för att ta dig ut till Arlandaområdet oavsett tid på dygnet! Du som söker tjänsten ska vara noggrann, ha god fysik då det är ett fysiskt aktivt jobb, och även ha ett gott sinne för service då även du kommer att träffa många kunder. Eftersom företaget ligger nära Arlanda så förekommer det många internationella kunder. Det är därför viktigt att du förstår och talar engelska utan problem. Du får gärna vara bilintresserad och ska trivas med upprepande arbetsuppgifter och kunna arbeta snabbt och effektivt utan att tappa i noggrannhet. Du ska kunna arbeta ca 2 pass i veckan.

Det är mycket viktigt att du ser långsiktigt på tjänsten och har ett genuint intresse för arbetsuppgifterna! Är just du rätt? Då är det bara att ansöka, vi kallar till intervju löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44221

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Studerande ekonomiadministratör Stockholm Academic Work
APOTEKET SÖKER EN BI UTVECKLARE Solna Academic Work
Hannes Snellman söker juristassistent Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Business Controller till DeLaval Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Telecom Sales Director Stockholm Unik Resurs
Servicedesktekniker till QD Stockholm Needo Recruitment
Full stack developer to Epidemic Sound Stockholm Needo Recruitment
Projektspecialist till QD Stockholm Needo Recruitment
Säljande affärsutvecklare Stockholm SalesOnly
Androidutvecklare till Avanza Stockholm Needo Recruitment
Säljare sökes ! Stockholm Elgiganten AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till