Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Customer Support till Alphabet Fleet Services, del av BMW jobb i Sollentuna på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Customer Support till Alphabet Fleet Services, del av BMW på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Customer Support till Alphabet Fleet Services, del av BMW

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Sollentuna, Stockholms län Heltid


Arbetsbeskrivning

I den här rollen kommer ditt ansvarsområde och uppgifter vara att jobba med våra kunder och deras förare för att hjälpa dem med deras dagliga frågor. Huvuddelen i arbetet är att ta emot frågor via mail och telefon för att lösa varierande uppgifter. Tilläggande är att säkerställa effektivitet och kvalitet i processen samt leverera kvalitativ support internt och externt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar;

  • Daglig hantering av inkommande mail och telefonsamtal
  • Ansvara för att inkommande ärenden blir besvarade i tid
  • Försäkra dig om att Alphabet levererar hög kvalitet och bidrar till att skapa kundnöjdhet
  • Ständigt medverka för att förbättra och utveckla kundhöjdheten
  • Löpande optimera processer för att för bättra effektivitet, kvalitet och säkerhet
  • Löpande administrativa arbetsuppgifter för att stötta andra inom teamet, exempelvis med enklare bokföring så som hantering och bokning av leverantörsfakturor


Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom kundservice. Har du erfarenhet från finansiering- eller vagnparkssektorn är det meriterande och vi ser gärna att du har erfarenhet av enklare bokföring.

Som person är du en organiserad, pålitlig och positiv och du trivs i en roll där du har daglig kontakt med kunder och kollegor. Du är även van vid att hantera stressiga situation och är duktig på att prioritera dina arbetsuppgifter för att du och dina kollegor ska leverera en positiv upplevelse för BMW:s kunder.I denna process kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper för att få in nästa supportstjärna till BMW:s supportteam.

Alla som jobbar för Alphabet och BMW Financial Services är stolta att levera bilar, finansiering och kundupplevelser med högsta kvalitet. Vill du också vara stolt? Dela din passion för kundservice.Du erbjuds

Du erbjuder ett konsultuppdrag fram till årsskiftet 2022 och för rätt person finns det god chans till förlängning. Under konsultuppdraget kommer du vara anställd hos Jurek men arbeta hos BMW Group i Sollentuna/Silverdal. Lokalerna är moderna och innehåller bland annat en lunchrestaurang samt tillgång till gym och dagliga träningspass. Tjänsten är på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på [ Link removed ] Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via [ Link removed ]Om Alphabet Fleet Services

Alphabet Fleet Services är en del av BMW Financial Services som är BMWs eget finansbolag och ett helägt bolag inom BMW Group. Bolaget har lång erfarenhet av att finansiera BMW- och MINI-bilar och kan märkena bättre än något annat finansbolag. Inom Alphabet är vi märkesoberoende och finansierar alla bilmärken. Vi hjälper våra kunder med att skräddarsy innovativa och hållbara helhetslösningar inom företagsbilar och Fleet Management - oavsett typ av företagsleasing.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15BE172F294E46829CE37EAEBC5E1516