Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Customer Success Manager till Tribia AB, placering Stockholm jobb i Årsta på Reperio Search

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Customer Success Manager till Tribia AB, placering Stockholm på Reperio Search

Customer Success Manager till Tribia AB, placering Stockholm

Reperio Search Årsta, Stockholms län Heltid

Arbetar du med IT lösningar eller liknande idag och vill arbeta på det marknadsledande företaget i Norden av egenutvecklade och avancerade samarbetslösningar för projekt inom bygg- och anläggningssektorn, då kan det här vara rollen för dig! Hos Tribia kommer du att bli företagets specialist på produkten Bimeye som ingår i företagets BIM Collaboration lösning. Är du dessutom analytisk och resultatorienterad så har du goda möjligheter för både personlig och yrkesmässig utveckling med bra fast lön. Du kommer dessutom till ett stabilt företag där du arbetar med trevliga och kompetenta kollegor i en informell miljö.

Om företaget

Sedan 2001 har Tribia varit en ledande aktör och leverantör av samarbetslösningar för projekt inom bygg- och anläggningssektorn. Tribia har en stark produktportfölj som ska utvecklas till en BIM Collaboration-lösning för insamling, kvalitetssäkring och kommunikation av byggnadsinformation i en enda lösning genom alla faser av projektet. Genom gedigen branschkunskap skapar Tribia effektiva arbetsprocesser, säker informationsdelning och bättre kommunikation, vilket ökar projektets kvalitet och lönsamhet. Tribia digitaliserar och förbättrar hela projektgenomförandet.

Om tjänsten

Reperio Search söker nu för Tribias räkning en Customer Success Manager. I rollen kommer du att arbeta tätt tillsammans med kundansvariga och kommer att ansvara för egna uppdrag. I uppstart av uppdragen håller du i utbildning och uppstartsmöte med de personer hos kunden som ska använda sig av Tribias produkter under projekten. När projektet sedan startar igång kommer du att finnas där som en rådgivare till dina kunder ändå till dess att projektet är genomfört. Du arbetar även med att hålla en god kontakt med dina kunder samt arbetar proaktivt med att få in nya uppdrag. I tjänsten kommer du att vara ett stöd till allt från mindre lokala byggprojekt till större komplexa utvecklingsprojekt med hundratals deltagare. Tribias tjänster används av ledande fastighetsbolag, entreprenörer, projektörer och projektledare.

Du kommer både att arbeta på kontoret och sitta ute hos kund för att vara nära pågående projekt. Till största delen finns kunderna i Stockholm.

Mer specifikt innebär tjänsten att:

  • Hålla i uppstartsmöten med nya kunder som ska använda sig av Tribias produkter
  • Hålla i utbildningar om hur produkterna fungerar
  • Vara rådgivande till kunderna tills dess att projektet är slutfört
  • Hålla kontakt med befintliga kunder

Vem söker vi?

Vi söker dig som har arbetat med någon from av IT lösningar. Kanske arbetar du idag som projektör/konstruktör, BIM/CAD samordnare eller liknande. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från byggbranschen eller industrin men i övrigt lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen bör du vara självgående och lösningsfokuserad för att driva ditt arbete framåt samt vara flexibel för att hitta lösningar tillsammans med kunder. Tribia arbeta i ett team där alla försöker stötta varandra efter bästa förmåga, men alla är även rätt så självgående och har mycket eget ansvar inför sina projekt och kunder.

Övrigt

Att jobba på Tribia innebär att du arbetar på det marknadsledande företaget med egenutvecklade, avancerade samarbetslösningar som leder digitaliseringen av en stor och intresserad bransch. Tjänsten passar dig som trivs i ett mindre företag, där du arbetar med frihet under ansvar samt att du får vara med och påverka och driva dina egna uppdrag. Det finns en stor potential för Tribias produkter och därmed en stor möjlighet för dig att bygga upp ditt kontaktnät. Som anställd hos Tribia blir du ett viktigt bidrag till att skapa de värden som företaget står för; genuina, smidiga och engagerade. Tribia erbjuder goda förmåner i form av en bra fast lön och en bonus vid goda resultat. Hos Tribia kommer du dessutom att bli en del av ett drivet, hjälpsamt och sammansvetsat gäng som har kul på jobbet. Känner du igen dig i ovan beskrivning så ser vi fram emot din ansökan.

Skicka in din ansökan nedan eller har du några frågor om tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Malin Nordh, Reperio Search, på telefon 072 – 325 66 96 alternativt Fredrik Hellström, Reperio Search, på telefon 073 – 540 03 31.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1333599-329807