Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Customer Service Specialist till Avida finans! jobb i Stockholm på Amendo Bemanning

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Customer Service Specialist till Avida finans! på Amendo Bemanning

Customer Service Specialist till Avida finans!

Amendo Bemanning Stockholm, Stockholms län Heltid

Arbetsbeskrivning
Vi söker just nu en kundtjänstmedarbetare till Avida Finans Consumer Finance avdelningen. Som kundtjänstmedarbetare är din huvudsakliga arbetsuppgift att bemöta Avida finans kunder via telefon och mejl. Här får du en bred roll med möjligheten att påverka och bygga organisationen.

Du kommer in i ett familjärt team om 6 personer där man tillsammans fokuserar på att hjälpa alla kunder med rätt lösningar. Man lägger stort fokus på kundnöjdhet och att bemöta varje kund på ett professionellt sätt. Du kommer i rollen att hjälpa befintliga kunder med inkommande ärenden samt hjälpa nya personer att bli kund hos Avida finans. Ärendena som du kommer att möta är främst kring lån, krediter och sparkonton där du har till uppgift att hitta en bra lösning för den enskilda kunden.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som brinner för kundservice och har ett intresse för finansbranschen. För att lyckas i den här rollen så tror vi att du drivs av att hjälpa människor och är en lagspelare som har lätt för att samarbeta. Du ska gilla att ha mycket eget ansvar och ett högt tempo. Du bör vara flexibel, noggrann och utåtriktad. 

Vi ser gärna att du har:

  • Minst 1 års erfarenhet av kundservice
  • Flytande svenskkunskaper i såväl tal som skrift
  • Goda kunskaper i engelska
  • God datorvana
  • Fullständig gymnasieexamen

Här kommer du få möjligheten att lära dig mycket, växa samt ta egna initiativ. Engagemang och driv att utvecklas med avdelningen uppskattas. Det är ett härligt arbetsklimat där alla i teamet bidrar till en god stämning samt ett bra ledarskap som främjar din personliga utveckling. 

Om företaget

Avida är ett kreditmarknadsbolag som sedan starten 1983 erbjuder enkla och moderna finansiella lösningar och tjänster för privatpersoner och företag i Sverige, Norge och Finland. Vi är idag cirka 130 anställda, med huvudkontor i centrala Stockholm samt filialer i Oslo och Helsingfors. Vi är en snabbt växande aktör på finansmarknaden och har fått utmärkelsen DI Gasell tre år i rad, vilket bevisar att vi vet hur lönsam tillväxt skapas. Vi vill skapa nöjda kunder genom innovativt tänkande, tekniskt kunnande i framkant, samt inte minst engagerade, kompetenta och erfarna medarbetare.

Som bolag erbjuder Avida dig en fartfylld, positiv och prestigelös arbetsmiljö där beslutsvägarna är korta och kommunikationsstrukturerna är okomplicerade. Vidare präglas miljön av frihet under ansvar, arbetsglädje, initiativrikedom och engagemang, med möjlighet att vara med och påverka på riktigt. Hos Avida spelar alla en stor och viktig roll i bolagets framgång och vi gör den här resan tillsammans som ett team. Du kommer att vara omgiven av härliga kollegor och vi genomför många roliga gemensamma aktiviteter.

Om Amendo

Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. [ Link removed ]  

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt 
I denna rekrytering samarbetar Avida finans med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emma Persson på [ Email address blocked ] . Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1360068-285323