Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Customer service order agent hos Orkla Confectionery & Snacks jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Customer service order agent hos Orkla Confectionery & Snacks på Academic Work

Customer service order agent hos Orkla Confectionery & Snacks

Academic Work Stockholm, Stockholms län Deltid
Vi söker dig som studerar och som söker ett meriterande extrajobb (som garanterar sommarjobb) inom supply chain hos Orkla Confectionery & Snacks - företaget som står bakom bland annat OLW och Ballerina. Företagets fina kontorslokaler ligger i Solna Business Park och företagskulturen präglas av god sammanhållning, positivitet och framåtanda. Rollen passar dig som är noggrann och drivs av att ge god service. Start är omgående och kommer inledas med introduktion för att sedan övergå till att jobba extra vid behov/under lov. Sök redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande.


Om tjänsten
Academic Work söker för Orkla Confectionery & Snacks en Customer Service Order Agent till deras kundserviceteam i Solna, som rapporterar till Customer Collaboration Manager. Du kommer att erbjudas extrajobb vid sidan av studierna samt sommarjobb/jobb under skollov.

Du kommer att ha ett nära samarbete med teamet, företagets produktionsanläggningar och kollegor inom försäljning runtom i landet och erbjuds möjligheten att arbeta hemifrån (när du är varm i rollen) om det passar dig bäst. Detta innebär att du under terminen kan förlägga arbetstid på exempelvis kvällar och helger om det för dig fungerar bäst med övriga åtaganden. Du kommer ha en engagerad chef på plats som genuint bryr sig om teamet, samt säkerställer att du har den kompetens som krävs för att utföra arbetet.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Orkla Confectionery & Snacks.

Arbetsuppgifter
I denna roll kommer du att arbeta med snabbrörliga konsumentvaror vilket innebär att det är ett högt tempo och snabba förändringar. Du kommer ha kontakt med kunder via telefon, mail och dokumentera allt i ordersystemet SAP.

Du kommer att arbeta brett, med allt från krediteringar till orderhantering. Orderhantering innebär att du tar emot, registrerar, bekräftar, levererar och fakturerar inkommande kundorder. Till en början kommer du att jobba administrativt med exempelvis krediteringar för att sedan successivt läras upp inom vidare områden.
I detta arbete har du daglig kontakt med produktionsanläggningarna samt lagret i Kungälv och Filipstad. I tjänsten ingår även att hantera reklamationsärenden. Du bidrar även till att utveckla kundrelationen tillsammans med KAM.
Vi söker dig som

* Är student med minst 2 år kvar av dina studier och kan jobba extra under terminerna vid behov hos Orkla samt under lov/sommar
* Har erfarenhet av en kundorienterad samt administrativ roll
* Har kunskaper i Excel och att du är bekväm med grundläggande funktioner som att hantera summeringsfunktioner, leta rader och söka efter värden.
* Kan hantera svenska och engelska i såväl tal som skrift

En stor del av arbetet sker i SAP varför kunskaper i detta eller annat affärssystem är meriterande.

Då du är Orkla Confectionery & Snacks ansikte ut mot kund ställer vi mycket höga krav på att du är serviceinriktad, kommunikativ och lösningsorienterad . Du trivs med att arbeta över telefon och per mejl och uttrycker dig professionellt i tal och skrift. Det är även väldigt viktigt att du är noggrann och ansvarstagande samt att du är stresstålig. Trivs du med att ge bra service i ett högt tempo utan att ge avkall på kvalitet är detta en tjänst för dig!

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid, Extra under terminerna samt under lov
* Placering: Solna/Hemifrån när du kommit in i rollen
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [ Email address blocked ] under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om företaget
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15059729-SE