Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Customer Service Manager till Nymans Ur 1851 i Stockholm job in Stockholm at AB Nymans Ur 1851

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Customer Service Manager till Nymans Ur 1851 i Stockholm på AB Nymans Ur 1851

Customer Service Manager till Nymans Ur 1851 i Stockholm

AB Nymans Ur 1851 Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-postarbetsbeskrivning.

Vill du bli en viktig del av en framgångsrik verksamhet där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med härliga kollegor? Är du en erfaren ledare med ett brinnande intresse för att effektivisera och utveckla kundservice? Har du dessutom ett genuint intresse för kvalitetsur och smycken? 
Då ser vi fram emot att höra av dig!

Som Customer Service Manager hos Nymans Ur 1851 är du med och utvecklar vår kundservice till nya nivåer. Tillsammans med dina kollegor säkerställer du att Nymans Ur 1851 erbjuder den mest professionella servicen, den mest exklusiva produktportföljen och överträffar våra kunders förväntningar.

Nymans Ur 1851 växer och är inne i en spännande fas där digitalisering och effektivisering står högt på agendan. Verksamheten behöver därför stärka upp teamet med en erfaren och skicklig Customer Service Manager.


ansvarsområde.

I rollen som Customer Service Manager har du en bred och omväxlande roll där du får möjlighet att dagligen arbeta både strategiskt och operativt. Du kommer att vara med och både driva och utveckla vår kundserviceorganisation, våra processer och vårt arbetssätt till en helt ny nivå tillsammans med övriga enheter i bolaget. Du kommer även att ha ett arbetsledande ansvar för våra medarbetare inom kundservice och delta i det dagliga operativa arbetet inom enheten, både digitalt och i butiken på Biblioteksgatan. 

Som Customer Service Manager är professionell service till alla våra kunder ledstjärnan och hos oss på AB Nymans Ur 1851 strävar vi alltid efter att vara proaktiva, ha hög klass på vårt bemötande och leverera service i världsklass. Tillsammans med dina medarbetare möter du våra kunder i butiken, digitalt och på telefon, där ni löpande hanterar frågor via mail, säljer, tar emot ordrar (från vår webhandel), svarar på frågor och administrerar olika ärenden. Målsättningen är att du med din kunskap och erfarenhet, bl a ska kunna bidra i vårt digitaliseringsarbete och effektivisera vår kundservice. 

Du arbetar aktivt med coaching för att löpande utveckla inte bara processer och rutiner, utan även ditt team i syfte att möta såväl nuläget, som utmaningar och förändringar. I dina uppgifter ingår planering, nyckeltal och löpande uppföljning av resultat. 

Som Customer Service Manager har du din arbetsplats i vår flaggskeppsbutik på Biblioteksgatan i centrala Stockholm.


kvalifikationer.

För att lyckas i rollen tror vi att du har en eftergymnasial utbildning inom service management, retail, eller annan likvärdig. Du har minst tre års erfarenhet från kundserviceverksamhet, varav två år i ledande befattning. Du behöver vara van vid och trivas i en roll som är både strategisk och operativ, där du hanterar högt och lågt. 
Vi vill att du har erfarenhet av digitalt utvecklingsarbete inom kundservice och gärna från förändringsledning. Har du erfarenhet av att bygga upp och utveckla en digitaliserad kundserviceorganisation är det en stor fördel, liksom erfarenhet av e-commerce.

Du har ett grundläggande affärstänk och god förståelse för ekonomi, samt är van att både implementera och utveckla processer. Vidare vill vi att du behärskar Officepaketet och har erfarenhet av att arbeta i CRM-system så som Salesforce eller HubSpot. Du har även erfarenhet av att arbeta löpande med uppföljning av nyckeltal, resultatsammanställningar och olika presentationer. Vi förutsätter att du behärskar engelska och svenska på hög nivå, i både tal och skrift. 

Det är en fördel om du har ett genuint intresse för och/eller erfarenhet av att arbeta med kvalitetsur och smycken. Vi ser gärna att du även har erfarenhet från en verksamhet inom lyxsegmentet. 

Som person är du en driven problemlösare, orädd och självgående och du trivs i en roll där du får möjlighet att utveckla och utvecklas. Du är en naturlig ledare med en coachande och involverande ledarstil, som bidrar till både medarbetares och verksamhetens utveckling. Du är en teamspelare som har lätt för att samverka och har förmågan att skapa goda relationer såväl internt som externt. Du har ett strukturerat arbetssätt, är en god kommunikatör och ser god service som en självklarhet. Du behöver vara van att prioritera och kunna omprioritera vid behov, samt arbeta proaktivt och få saker ur händerna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


ansökan.

Sista ansökningsdag: 2021-06-20
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. 
För mer information kontakta Lotta Carlsson på 073 075 23 25.
 

Rekommenderade jobb

Customer Service Manager till Nymans Ur 1851 i Stockholm
AB Nymans Ur 1851 Stockholm Heltid
Senior Regulatory Affairs Manager till Xspray Pharma
XSpray Pharma AB (publ) Stockholms län - Solna Heltidsanställd
Ej angett
Truckförare sökes i Järfälla
Dahl Sverige AB Stockholms län - Järfälla Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201341389