Jobbet Customer Sales Representative - Hertz Biluthyrning Landvetter Airport har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Customer Sales Representative - Hertz Biluthyrning Landvetter Airport publicerad av Hertz

Heltidsanställd
Härryda

Arbetsbeskrivning

Hertz är sedan 1918 världsledande när det gäller biluthyrning. Hertz finns representerat i över 150 länder med 7500 uthyrningskontor. Har en hyrbilsflotta på ca 550.000 fordon och hanterar årligen över 30 miljoner bokningar. Totalt är det 25 000 anställda världen över. Sverige är ett licensland och Hertz i Sverige bedrivs av First Rent A Car AB ett företag inom Volvokoncernen. Hertz finns representerat i Sverige med ca 200 uthyrningskontor på flygplatser och inne i städerna. Bolaget har dotterbolag i Sverige, Norge och Danmark.

Söker du ett jobb med mycket kundkontakt? Är du lösningsorienterad, älskar att ge service och är en fena på att hantera stressiga situationer? Då kan tjänsten som biluthyrare på Hertz vara jobbet för just dig!

Om tjänsten

Vi letar nu efter två st biluthyrare till vårt Hertz uthyrningskontor på Landvetter flygplats. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med ett motiverat team där din huvudsakliga arbetsuppgift är biluthyrning och kundkontakt.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst som inleds med 6 månaders provanställning. Omgående anställning. Omfattningen är heltid och arbetstiderna är antingen förlagda mellan kl 6:45-15:45 , 13:00-22:00 samt kl 14-23, helgjobb förekommer  en gång var 4e vecka.

Några typiska arbetsuppgifter

  • Besvara bokningsförfrågningar från kunder, via telefon, mejl och fysiska möten
  • Hantera uthyrning av bilar inklusive avtalshantering
  • Daglig planering och koordinering av tillgängliga bilar
  • Mottagande av bilar och nycklar när de återlämnas
  • Allmän kundservice

I din roll som biluthyrare kommer du att spela en viktig roll i kundupplevelsen på uthyrningskontoret. Tillsammans med kollegorna på bilvård arbetar ni som ett lag för att säkra kundnöjdheten och servicenivån. Ni kommunicerar och samarbetar för att lösa de utmaningar som dyker upp och har alltid kundens bästa i fokus.

Mer om dig som biluthyrare

Vi letar efter en person som har rätt inställning och attityd. Du gillar att ge service i världsklass och att jobba i lag. Det är ett stort plus om du har tidigare erfarenhet från serviceyrke och/eller försäljning, men det är inget krav. Det viktigaste är att du är lösningsorienterad och att du är glad och positiv! Förutom att du är flytande i svenska måste du behärska det engelska språket obehindrat. Körkort för både manuell och automalåda är ett krav.

Kort om Hertz och vad de kan erbjuda dig

Hertz är ett internationellt bolag, världsledande inom biluthyrning. Bolaget finns i över 150 länder med 7500 uthyrningskontor och ca 25 000 anställda. I Sverige finns Hertz representerade på drygt 125 orter och de senaste åren har man öppnat i snitt ett nytt uthyrningskontor i månaden.

För dig som ny medarbetare inom Hertz finns goda möjligheter till karriärutveckling. Du får en gedigen introduktion i både arbete och företaget samt förmåner enligt nedan.

  • Marknadsmässig lön
  • 25 dagar betald semester
  • Friskvårdsbidrag
  • Kollektivavtal med Unionen
  • Utvecklingsmöjligheter internt

Ansökningar behandlas löpande under processens gång där tjänsten även kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 20190805.

Referens

239_GS_HERTZ

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till