Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Customer Relations Representative / Kundservicemedarbetare / Kundtjänst jobb i Stockholm på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Customer Relations Representative / Kundservicemedarbetare / Kundtjänst på Bravura

Customer Relations Representative / Kundservicemedarbetare / Kundtjänst

Bravura Stockholm, Stockholms län Heltid

Är du en driven och social person samt har en bra kundkännedom och gillar att leverera god service? Vi söker nu en serviceinriktad person som trivs i en varierad roll med fokus på kundbemötande och kommunikation på ett snabbväxande företag.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos FÖRETAGET.

Om företaget

Handshake är ursprungligen ett finländskt företag som driver två produktbutiker med varsitt varumärke och kundprofil. Autodude erbjuder sina kunder båt- och bilvårdsprodukter såsom rengöringsmaterial för både interiört och exteriört bruk samt biltillbehör. Valostore erbjuder ett stort sortiment av belysning som exempelvis pannlampor, ficklampor och extraljus samt fordonbelysning. Förutom försäljning lägger de även fokus i produktutveckling då det är en viktig del av organisationen. Handshakes mål är att erbjuda den nordiska marknaden produkter i toppklass från de bästa varumärkena.

Arbetsuppgifter

I rollen som Customer Relations Representative ansvarar du för kundupplevelsen hos båda butikerna, i ditt arbete besvarar du inkommande samtal och mejl från kunder som behöver hjälp med orderhantering, leverans och reklamation. Du har även ansvar för kundchatten där du besvarar och hjälper kunderna med rådgivning om produkter och E-handeln. Vidare arbetar du i butiken en gång i veckan där du stöttar både butikschefen och kunder med produktrådgivning samt bemanning av kassan.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Erfarenhet inom kundtjänst / kundsupport
• God datorvana
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift. Kunskaper i andra nordiska språk är meriterande
• Gymnasieexamen inom teknik eller fordon och transport är meriterande
• B körkort är meriterande

Som person är du social och driven, du har bra kundkännedom samt gillar att arbeta med människor. Du är lyhörd och tillmötesgående och bygger på ett naturligt sätt relationer till såväl kunder som till kollegor samt visar intresse för andras perspektiv. Vidare är du självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter samt har lätt att arbeta tillsammans med andra. Slutligen har du gärna ett intresse för fordon och teknik samt har lätt för att ta till dig information om produkterna och verksamheten.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: [ Link removed ]

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla [ Email address blocked ] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: customer relations representative, kundtjänst, kundservice, kundtjänstmedarbetare, Stockholm, service, support, costumer care

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3590601