SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Customer Relations Agent till Samtrygg på Academic Work

Customer Relations Agent till Samtrygg

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Är du en utåtriktad person som brinner för att ge personlig service och är en strukturerad problemlösare? Vill du dessutom vara på en arbetsplats med engagerade kollegor, stark gemenskap och ett gott samarbete? Då kan detta vara tjänsten för dig! Samtrygg är en snabbväxande scale-up som söker nya stjärnor till deras Customer Relations team där man kommer att fokusera på att ge den bästa möjliga servicen. Välkommen med din ansökan redan idag - vi tillämpar löpande urval.Om tjänsten

[ Link removed ] är en marknadsplats för trygg bostadsuthyrning. Bolaget grundades år 2013 för att skapa bättre villkor på en dysfunktionell andrahandsmarknad. Trots många problem såg de en möjlighet att förändra förutsättningarna och se till att fler både kan hyra och hyra ut tryggt och säkert. De såg bortom bedrägerier, osäkra betalningar och förstörda bostäder och utvecklade trygghetspaketet som är en lösning som gör att människor kan känna trygghet.

För uthyraren innefattar trygghetspaketet bland annat att hyran erläggs i tid även om hyresgästen skulle vara försenad med betalning, 12 månaders hyresgaranti och en kompletterande försäkringslösning. För hyresgästen innebär Samtryggs trygghetspaket bland annat depositionsfritt åtagande och skydd mot bedrägeri som tyvärr är vanligt vid uthyrning mellan privatpersoner. Båda parter får tillgång till personlig service, trygga hyresavtal och juridisk hjälp om det skulle behövas.

Samtryggs modell har tagits emot väl, vilket märks på det stora antalet nya kunder som kommer via rekommendationer från tidigare kunder. Idag är Samtrygg en trygg marknadsplats med tusentals nöjda hyresgäster och uthyrare över hela Sverige.

Just nu befinner sig Samtrygg i en expansiv fas och söker nya medarbetare till sitt Customer Relations team. Du kommer att arbeta i en mångfacetterad roll där uppgifterna kretsar kring att ge deras kunder en så bra upplevelse som möjligt.

Som Customer Relations Agent kommer du ofta vara kundens första personliga möte med Samtrygg och det är därför viktigt att du är en god kommunikatör och kan förmedla det värde deras tjänst medför. I denna roll kommer du även hjälpa Samtryggs kunder med deras ärenden, vilket innefattar vissa mer administrativa uppgifter. Du kommer att få ett stort ansvar och det finns goda möjligheter att utvecklas inom företaget då Samtrygg har högt i tak och uppmuntrar dig till att ta egna initiativ!Hos Samtrygg erbjuds du:

 • En trivsam, trygg och familjär arbetsplats med en öppen och lättsam stämning bland alla medarbetare
 • Ett beprövat erbjudande för privatuthyring med många återkommande kunder
 • Ljusa, nyrenoverade lokaler i centrala Stockholm med Mac-datorer för varje agent
 • Stor utvecklingspotential och möjlighet att växa inom bolaget


Arbetsuppgifter

I rollen som Customer Relations Agent hos Samtrygg kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att:

 • Registrera nya kunder, boka visningar samt svara på allmänna frågor
 • Informera om Samtryggs tjänst och förklara innebörden av exempelvis bolagets trygghetspaket
 • Upplysa kunder gällande hyra, hyresperiod, annonsutformning osv.
 • Administrera och handlägga kontraktsskrivning

Under onboarding processen kommer man att testa på alla delar i Samtryggs Operations avdelning. I den avdelningen kommer man att sitta med kundtjänst, presales och sist Customer Relations. Detta är helt enkelt för att man ska lära sig om hela organsationen och få en förståelse för hur alla på operations avdelningen arbetar.

För att passa in i rollen som Customer Relations Agent ser vi att du är en person som är ihärdig, snabblärd, gillar att arbeta mot uppsatta mål, har ett starkt pannben och kan ha många bollar i luften.

Jobbkrav
 • Har en avslutad gymnasieexamen
 • Är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift
 • Har någon erfarenhet av kundservice eller försäljning


Det är meriterande om du:

 • Har kunskaper i det spanska, arabiska, tyska eller franska språket
 • Har tidigare erfarenhet av en liknande roll


Vi söker dig som är

 • Resultatinriktad
 • Serviceinriktad
 • Kvalitetsmedveten
 • Affärsinriktad


Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid (helg- och kvällsarbete förekommer)
 • Placering: Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information

Läs mer om Samtrygg [ Link removed ] .

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 15084590-SE