Jobbet Customer Logistics Project Manager till uppdrag hos företag i Västerås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Customer Logistics Project Manager till uppdrag hos företag i Västerås publicerad av ValueOne

Västerås

Arbetsbeskrivning

ValueOne söker en Customer Logistics Project Manager för ett längre konsultuppdrag hos ett större tillverkande företag i Västerås. Uppdraget sträcker sig över ett år och är placerat i Västerås.

Om rollen

I rollen som projektledare ska du leda leveransprojekt mot svenska kunder av låg- och mellanspänningsställverk samt kontrollutrustningar. Kunderna finns inom bl.a. massa- och pappersindustrin och gruvindustrin samt byggindustrin. Uppdraget innebär bl.a. att du ska bygga och upprätthålla goda relationer till interna och externa intressenter gällande kundförfrågningar och olika projektärenden. Du kommer också att jobba i nära samverkan med inköps- och logistikteamen på företaget.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Leda genomförandet av leveransprojekt och se till att arbetet utförs i enlighet med fastställda krav på kvalitet, arbetsmiljö och avtalsspecifikation, på ett sådant sätt att både kostnads-/lönsamhetsmålen och att tidplanen hålls.
  • Stötta projektstyrningsavdelningen med att definiera projektdokument rörande exempelvis omfattning och ekonomi, tidsscheman och riskhantering.
  • Övervaka projektets ekonomi och resursutnyttjande, inkluderande faktureringsstatus, kostnader, utgifter och kassaflöde.
  • Identifiera och hantera risker och säkerställa att alla möjligheter identifieras och fullföljs.
  • Handlägga det formella projektgodkännandet med avslut och kundgodkännande av avtal med bibehållen kundnöjdhet.

Din bakgrund

Vi söker dig med några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har en högskoleutbildning inom teknik och eller ekonomi. Erfarenhet av projektledning inom tillverkande industri är nödvändigt för rollen liksom en stor teknisk förståelse.

Vi värdesätter egenskaper som noggrannhet, ledarförmåga, beslutsmässighet, initiativförmåga och företagsamhet för rollen. Du är en person som är kommunikativ och har goda sociala färdigheter. Vidare har du lätt för att kommunicera med folk på olika nivåer.

Ansökan

Du är välkommen att skicka in din ansökan via vår hemsida på: [ Link removed ] . Uppdragen tillsätts löpande varför vi gärna vill ha din ansökan så fort som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070 786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Referens

valueone1162

Om företaget

Vi utvecklar och effektiviserar er Supply Chain! Med vår bakgrund från ledande befattningar inom Supply Chain Management i olika organisationer förstår vi ert behov. I en snabbföränderlig värld med krav på att ständigt förbättra, effektivisera eller helt förändra Supply lösningar kan vi snabbt bidra till att lösa de situationer och utmaningar ni ställs inför. Vår uppskattade hands-on approach gör att vi kan rådge och snabbt tillgodose alla behov av process- och organisationsutveckling, resursstöd samt de rekryteringsbehov ni kan tänkas ha. Sedan starten 2009 har vi inom en mängd branscher framgångsrikt och utifrån olika behov genomfört flera hundra uppdrag inom våra tre verksamhetsområden: Verksamhetsutveckling, Interimslösningar och Rekrytering. ValueOne stödjer företag verksamma inom olika branscher och våra kunder är av alla storlekar och opererar såväl nationellt som globalt. Vårt ständigt växande Supply Chain Community med kompetenta konsulter och kandidater har bred erfarenhet från olika branscher och roller. Med vår specialistkompetens och operativa erfarenhet skapar vi ökad konkurrenskraft utifrån ert behov med särskilt fokus på Change Management och implementering. Så välkommen till ValueOne, vi ser fram emot möjligheten att utveckla och effektivisera er Supply Chain!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till