Jobbet Customer Advisor till Nordax Bank har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Customer Advisor till Nordax Bank publicerad av Needo Recruitment

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Nordax är en svensk bank som sedan starten 2004 vuxit till att idag ha mer än 190.000 kunder på fyra olika marknader. På huvudkontoret i Stockholm verkar cirka 230 medarbetare som tillsammans arbetar med bankens ledstjärna och kärnkompetens – ansvarsfull kreditgivning. Det är Nordax framgångsfaktor, en källa till stolthet och en av de viktigaste beståndsdelarna i arbetet med att skapa Nordens ledande specialistbank. Grunden utgörs av motiverade och drivna medarbetare. Genom närvarande och coachande ledare skapar Nordax ett kreativt arbetsklimat där eget ansvar står i centrum, eftersom det är medarbetarna som gör Nordax.

Nordax tror på allas förmåga att växa, utvecklas och utmana sig själv.

Tjänsten

För att lyckas i rollen är du engagerad, ansvarsfull, och besitter ett service- och säljdriv. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att arbeta med service och förmedling av bankens produkter gentemot privatpersoner. Du kommer främst ha kundkontakt via telefon för rådgivning men med vissa administrativa arbetsuppgifter. Det är därför viktigt att du tycker om telefonen som arbetsredskap, är noggrann och har ett öga för detaljer. Du är en driven person som jobbar effektivt och gillar att vara i en föränderlig miljö.

Din profil

  • En teamplayer som drivs av att arbeta mot uppsatta mål med kunden i fokus

  • Bidrar med positiv attityd och energi till teamet

  • Har dokumenterad erfarenhet från att arbeta med service och drivs av försäljning

  • Gillar att jobba i högt tempo och beskriver dig själv som en doer

  • Är initiativtagande och flexibel i det dagliga arbetet

  • Förutom norska behärskar du engelska i tal och skrift

Vad Nordax kan erbjuda dig

Du kommer att få vara del av ett spännande bolag och en företagskultur som präglas av nytänkande och framåtanda. Företaget värnar om dess anställda och arbetsmiljö. Det finns goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget och det ges möjlighet till utveckling genom bl.a. certifiering i säljutbildning samt möjligheten att bli certifierad försäkringsförmedlare.

Övrigt

Omfattning: Heltid

Start: Så snart som möjligt

Lön: Enligt överenskommelse 

Urvalet kommer att ske löpande, vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper.

Det är vi på Needo Recruitment som hjälper Nordax med denna rekrytering. Vi kommer behandla alla ansökningar med start i mitten av augusti.

Referens

needo65819

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till