Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

CRO-Manager till Symplify jobb i Stockholm på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
CRO-Manager till Symplify på Bravura

CRO-Manager till Symplify

Bravura Stockholm, Stockholms län Heltid

Har du erfarenhet inom konverteringsoptimering eller arbetat med webbanalys? Vill du arbeta på ett tillväxtföretag och söker en utmanande roll att växa i? Då är den här tjänsten rätt för dig!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Symplify.

Om företaget

Symplify grundades i Sverige år 2000 och har byggt upp ett gott rykte som företag att tillhandahålla och leverera SaaS-lösningar inom Marketing Automation, CRM och CRO. Symplify Conversion är en tjänst de erbjuder som är ett användarvänligt konverteringsverktyg som hjälper företag att analysera data på deras hemsidor i form av A/B test, heatmaps, surveys, visitor recordings och popups. Symplify har för närvarande samarbeten med kunder likt Stadium, Nelly, Gina Tricot, Dustin och Kappahl som aktivt använder deras tjänst/verktyg.

I den här rollen kommer du välkomnas av ett sammansvetsat team som du arbetar tätt tillsammans med. Teamet arbetar förnärvarande remote men har tillgång till Symplify’s fräscha kontor på Drottninggatan i Stockholm.

Arbetsuppgifter

I rollen som CRO-Manager arbetar du med att analysera hemsidor för att både se och skapa möjligheter för Sympify’s kunder att optimera deras konverteringsoptimering. Du formulerar tester, hypoteser samt analyserar statistik och användarbeteenden med hjälp av deras verktyg Symplify Conversion som du sedan kommunicerar till dina kunder. Därtill analyserar du statisk angående testresultat från A/B tester och drar slutsatser som du kommunicerar till Symplify’s utvecklare och kunder. I rollen kommer du ha kundansvar där du projektleder samt underhåller kundrelationen och ser till att projekten håller sin tidslinje. Du arbetar nära ditt team med olika projekt där ni tillsammans driver projekten framåt med A/B testande samt kundrådgivning.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Goda kunskaper skriftligt och muntligt i svenska och engelska
• Goda kunskaper inom Excel/Google sheets
• Erfarenhet av A/B-testning
• Erfarenhet som webbanalytiker
Meriterande
• Erfarenhet av konverterings optimering, CRO eller UX-designer

För att lyckas i rollen ser vi att du är analytisk som person och har en välutvecklad problemlösningsförmåga då en stor del av din vardag innefattas av att hitta nya lösningar och möjligheter. Du är självgående och kan på ett strukturerat sätt driva dina projekt framåt samt har en insikt och förståelse för när hjälp bör efterfrågas. Du är flexibel och räds inte för förändringar och utveckling samt har en förmåga att kunna skifta fokus mellan olika arbetsuppgifter under dagen. Vi ser även att du är målmedveten, nyfiken på ny teknik samt är intresserad av människor där du är bra på att skapa goda relationer genom ditt affärsmässiga tänkande och kommunikativa förmåga. Därtill har du en god förmåga att arbeta i team och samarbeta med andra.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3600101