Jobbet CRM Business Analyst till St1 har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

CRM Business Analyst till St1 publicerad av Academic Work

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Sundbyberg

Arbetsbeskrivning

Vilka frågor måste ställas för att rätt systemlösning ska kunna designas, presenteras och snabbt göra nytta i en snabbrörlig organisation? Detta har du som Business Analyst hos St1 stenkoll på och när du med lätthet vågar utmana befintliga lösningar och tankebanor spelar du en viktig roll i St1s fortsatta framgångar. Välkommen in med din ansökan.


Om tjänsten
Academic Work söker en CRM Business Analyst till St1. St1 är energibolaget med målsättning att utveckla och erbjuda nya och förnybara drivmedel och lösningar som minskar klimatpåverkan. Här jobbar de flesta funktioner internt i CRM-systemet Salesforce och för att ständigt kunna förbättra arbetssätt och systemlösningar stöttar de nu upp teamet med en CRM Business Analyst. Du kommer att utgå från kontoret i Sundbyberg i Stockholm men jobba mot St1-koncernen. Du kommer att jobba med kollegor från St1:s kontor i Sverige, Norge och Finland och med jämna mellanrum göra resor inom Norden för att komma dina kollegor närmare och effektivisera samarbetet er emellan.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos St1 Sverige AB.

Arbetsuppgifter
Som CRM Business Analyst kommer du arbeta i parallella projekt med analyser av behov på såväl användar- som organisationsnivå. Du kommer att vara med i kravställningen när nya systemlösningar ska implementeras för att säkerställa att rätt lösningar utifrån behovet tas fram och att samtliga aspekter ur ett användarperspektiv har tagits i beaktning.

Du kommer till exempel att:

• Jobba med kravhantering i CRM-relaterade projekt
• Leda workshops i syfte att analysera behov och utbilda användare
• Driva dialogen med interna berörda parter i utvecklings- och förbättringsprojekt
• Arbeta med integrationsprojekt
• Vara med och designa lösningsförslag utifrån gjorda analyser

Tjänsten passar dig som har jobbat i en analytisk tjänst tidigare och har ett stort tekniskt intresse. Du vill till en ansvarsfull roll där du får jobba agilt i en snabbrörlig miljö. Tillsammans med engagerade kollegor och ledare kommer du hos St1 ges möjlighet att göra stor skillnad och fortsätta utvecklas i din Business Analyst-karriär.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har en relevant eftergymnasial utbildning, förslagsvis med tekniskt eller ekonomiskt inslag
• Har erfarenhet av CRM-system
• Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom kravställning och behovsanalys
• Har professionell kunskap i engelska och något nordiskt språk (svenska, norska, finska)

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper i denna process. Som person är du relationsskapande och bygger noggrant starka relationer över tid. Du har en hög grad av personlig mognad och vågar utmana och ifrågasätta på ett konstruktivt sätt. För att lyckas i denna roll med många intressenter och kontaktytor att förhålla sig till ser vi att du trivs med samarbeten och anpassar dig för att bidra till ett lyckat resultat. Vidare ser vi att du har en strategisk förmåga och kan identifiera lyckade insatser och lösningar ur ett längre perspektiv. För att trivas hos engagerade St1 ser vi även att du delar deras nyfikenhet och framåtsträvan och bidrar med en positiv energi och attityd.

Övrig information

• Start: Så snart som möjligt med hänsyn till ev. uppsägningstid
• Omfattning: Heltid
• Lön: Enligt överenskommelse
• Placering: Sundbyberg
• Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Linda Hellman, linda.hellman@academicwork.se
Rekryteringskoordinator Rebecca Corbell, rebecca.corbell@academicwork.se
• Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och St1s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
• Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget
St1 är ett modernt energiföretag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Miljöarbetet står högt på vår agenda. Vårt mål är att utveckla och erbjuda nya, förnybara bränslen och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan. Det finns i vårt DNA att ifrågasätta gamla sanningar och göra saker och ting på nya vis.

Referens

15024332-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till