Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

CRM-Specialist inom Sales Support sökes till Filmstaden! jobb i Solna på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
CRM-Specialist inom Sales Support sökes till Filmstaden! på StudentConsulting

CRM-Specialist inom Sales Support sökes till Filmstaden!

StudentConsulting Solna, Stockholms län Heltid
Är du en driven och effektiv person som vill vara med och driva utvecklingen inom deras försäljningsstöd? Vill du bli del av ett positivt team med engagerade medarbetare inom ett spännande bolag? Då har vi rätt tjänst för just dig!

Information om uppdraget:

Vår kund Filmstaden AB är en av Sveriges ledande leverantörer av kultur och nöje med ca 11 miljoner biobesök per år. De driver biografer i Sverige på 21 orter med 32 425 fåtöljer i 255 salonger med sina 1 200 fantastiska medarbetare. Filmstaden är en del av Odeon Cinemas Group som i sin tur ägs av AMC, världens största biografkedja.

För vår kunds räkning söker vi just nu en CRM-Specialist inom Sales Support, en del av biografkedjan Filmstaden. De sköter all leverans av deras företagsförsäljning av biljetter, presentkort, reklamlösningar, möten och events på deras biografer. Affärsområdet står för en betydande del av intäkterna i koncernen. Teamet består av 10 personer och är baserade i Gamla Filmstaden Råsunda. Sales Support-avdelningen söker nu en CRM specialist som ansvarar för att driva utveckling inom försäljning och försäljningsstöd (dvs. processer) och CRM-system, inom Sverige och Norden.

I rollen agerar du som specialist inom kundrelationshantering för B2B-verksamheten och har ett samordnande ansvar gentemot verksamheten för att samla krav och prioritera mellan olika behov och för att driva utvecklingen tillsammans med kollegorna inom IT och B2B på nordisk nivå. Du kommer även att operativt ansvara för underhåll av deras BI system. Fokus kommer att ligga på att arbeta med systemstöd kopplat till försäljning - och försäljningsstöd samt masterdata. Inom rollen rapporterar du till Head of Sales support. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av följande:

•Du analyserar, driver och utvecklar metodik och processer.
•Skapa rapporter och underlag med hjälp av CRM-system, bygga mallar och sökning för detta.
•Bistå Head of Sales support med löpande rapportering.
•Arbeta främst i systemet Dynamics 365 men också i omgivande system så att det är i linje med företagets behov.
•Driva ärenden med IT-avdelningen och CRM-leverantören.
•Administration i CRM-systemet och support till biografer i Sverige.
•Agera som superuser för CRM och XRM internt för våra supportkontor i Stockholm, Oslo och Helsingfors.

Detta är en direktrekrytering på heltid och förväntas starta upp omgående. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Solna, Filmstaden Råsunda. Kontorstider tillämpas och en del av arbetet sker på distans då Filmstaden följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. För bästa möjliga uppstart inleds rollen med en gedigen introduktion. Har du några ytterligare funderingar gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elin på, [ Email address blocked ] .

Detta söker vi:

För att vara aktuell för rollen krävs det att du är en noggrann person med en pedagogisk ådra. Vi ser gärna att du har en ekonomisk eller teknisk studiebakgrund med erfarenhet av likande arbetsuppgifter. Som person är du effektiv, har förmågan att se situationer ur ett helhetsperspektiv och trivs med att få vara del av att utveckla och förbättra processer. Du har goda kunskaper i Excel och det engelska språket. Tidigare erfarenhet av Microsoft Dynamics CRM, XRM och Power BI är meriterande.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59591