Jobbet Credit Controller till välkänt finansbolag i Solna har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Credit Controller till välkänt finansbolag i Solna publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Heltidsanställd
Solna

Arbetsbeskrivning

Arbetsbeskrivning

I rollen som credit controller kommer du vara en viktig del i företagets framtida expansion och utveckling. Du kommer att jobba tillsammans med 5 övriga kollegor och rapportera till head of credit and collection. Utöver ditt team kommer du vara involverad i projekt från andra delar av verksamheten och kommer således ha mycket kontakt med övriga organisationen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden: 

  • Skapa och utveckla riskrapporter
  • Analys av verksamhetens kreditrisk 
  • Ansvara för beräkning av kreditreserver
  • Skapa och utveckla befintliga månads- kvartals och årsrapporter
  • Adhoc uppgifter i diverse projekt
  • Ta fram och utveckla rapportpaket 

Vem är du?

Du har förmåga att kommunicera med interna och externa partners på ett professionellt sätt. Du har en relevant universitetsexamen eller minst 4-5 års relevant arbetslivserfarenhet. Goda kunskaper i Excel, Power Point, svenska, engelska ses som grundkrav. Ett plus är om du har erfarenhet från finansbranschen.

Som person är du öppen, strukturerad och drivande. Du gillar att arbeta självständigt, värdesätter god kvalitet och är målfokuserad. Ett analytiskt och kreativ arbetssätt kombinerat med en stort intresse för rapportbyggande. Du är van att leverera i tid och strävar hela tiden till att förbättra rapporterna dels genom effektivisering och dels i informationsvärde.

Du erbjuds

Du erbjuds en stimulerande tjänst och miljö hos vår kund som är baserad i Solna. Uppdraget är ett så kallat hyrköp, vilket innebär att du är konsult i 6 månader för att sedan blir överrekryterad om båda parter är nöjda. Tjänsten är på heltid med start omgående. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, så tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Gabriel Spennare via mail: gabriel.spennare@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.


Referens

66BC24AB13B4465184A9158BEEC70C9F

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till