Jobbet COWI söker konsult inom Miljöstyrning! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

COWI söker konsult inom Miljöstyrning! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

COWI upplever en stor efterfrågan på spännande och viktiga uppdrag inom hållbart byggande och miljöcertifieringar från sina kunder. På avdelningen Samhällsbyggnad Syd sitter flera hållbarhetsspecialister, och nu behöver avdelningen fylla på med ytterligare en junior konsult inom miljöstyrning! Du får möjligheten att jobba med unika och spännande projekt inom hållbart byggande och miljö. Känns det intressant? Sök tjänsten redan idag!


Om tjänsten
COWI är ett internationellt tekniskt konsultföretag som präglas av stark företagskultur, härlig gemenskap och tvärdisciplinärt arbete över avdelningsgränserna. Hos COWI erbjuds ett självständigt, utmanande och varierande arbete i en framgångsrik koncern. COWI uppmanar till ständig utveckling, inte minst genom sitt tvärdisciplinära arbete där du kommer lära dig att bekanta dig med flera tekniska områden. I rollen som konsult inom Miljöstyrning, kommer du att vara en del av många olika projekt kopplat till din expertis inom hållbart byggande och miljö!

Du erbjuds

• En möjlighet att få jobba med det du brinner för - Hållbarhet och Miljö!
• En möjlighet att få jobba med unika projekt inom hållbart byggande
• Möjligheten till ständig utveckling i form av miljöcertifieringar och tvärdisciplinärt arbete!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos COWI. Uppdraget kommer att vara på heltid, initialt 6 månader, men där det finns mycket goda möjligheter till förlängning eller direkt anställning hos COWI, förutsatt att alla parter är nöjda.

Arbetsuppgifter
I rollen som konsult inom miljöstyrning kommer du att arbeta med varierande projekt inom hållbart byggande och miljöcertifieringar. Du arbetar rådgivande mot kunder i projekt kopplat till byggnader, infrastruktur och industri och är med från start till mål. Du stöttar kunderna i frågor som rör specifika riktlinjer inom miljöcertifieringar och hållbarhet.

Miljögruppen består av 14 personer, och tillhör avdelningen Samhällsbyggnad Syd som består av 45 personer. Du kommer få en närmsta chef på plats hos COWI som bryr sig om din utveckling och som kommer ge dig möjligheten att utvecklas, men också möjligheten att ta ansvar. Du kommer också få en fadder som stöttar dig i ditt dagliga arbete.

Du kommer bland annat att:

• Arbeta med varierande och unika projekt, stora som små
• Agera rådgivande mot kunder inom hållbart byggande
• Stötta kunder i olika miljöcertifieringar av byggnader och i infrastrukturprojekt

En del resande kan förekomma i tjänsten, då vissa projekt är på annan ort.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har en avslutad examen med en koppling till bygg, miljö och/eller infrastruktur, ex. byggingenjör, väg och vatten, landskapsarkitekt, samhällsbyggnad/planerare eller liknande. Viktigast är att du vill jobba med hållbarhet och miljö!
• Har goda kunskaper i både svenska och engelska, då kommunikation med kunder kan förekomma på både svenska och engelska.

Det är meriterande om du:

• Har arbetat med någon/några av certifieringssystemen för byggnader och stadsdelar och/eller infrastrukturprojekt (BREEAM, LEED, WELL, Miljöbyggnad, CityLab etc)
• Har erfarenhet av miljösamordning i byggprojekt

För tjänsten lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person ser vi att du är:

• Relationsskapande
• Ansvarstagande
• Initiativtagande

Övrig information

• Start: Omgående
• Omfattning: Heltid
• Placering: Malmö (Möjlighet att utgå från Helsingborg)
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och COWI´s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
COWI erbjuder en arbetsplats att trivas på - ett självständigt, utmanande och varierande arbete i en framgångsrik internationell koncern. Hos oss får du arbeta i intressanta projekt tillsammans med engagerade kollegor. COWI är ett stabilt företag med gott renommé som satsar på våra medarbetare och erbjuder möjlighet till delägarskap. Med kontor över hela världen finns det möjligheter att arbeta utanför Sverige.

Referens

15035303-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till