Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

COWI söker en handläggande konstruktör BIM till Göteborg jobb i Göteborg på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
COWI söker en handläggande konstruktör BIM till Göteborg på Poolia

COWI söker en handläggande konstruktör BIM till Göteborg

Poolia Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Byggnadskonstruktion- är det din passion också?
Har du jobbat i flera år och är trygg i rollen som BIM-ansvarig och handläggande konstruktör och vill komma till en organisation med stora och varierande projekt? Då är det kanske dig som vi söker och vill komma i kontakt med!

COWI upplever ett stort tryck på marknaden och får många förfrågningar på intressanta projekt. De trogna kunder ställer krav, och COWI anstränger sig verkligen för att kunna erbjuda sina tjänster när de efterfrågas! COWIs verksamhet inom byggkonstruktion är mångfacetterad och får ofta förtroendet att ta hand om och koordinera samtliga tekniska discipliner i projekten. Det innebär att man ofta samverkar med kollegor, inte bara i Sverige, utan i hela världen.
Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Om tjänsten
Du kommer till en stor konstruktionsverksamhet i COWI, totalt är man drygt 200 konstruktörer som jobbar inom fastighet, anläggning, bro, tunnel, tung industri, energi osv. De flesta finns på huvudkontoret i Göteborg.
Arbetet som handläggare på Byggteknik innebär att du tillsammans med uppdragsledare driver projekteringsuppdrag. Projekten är av alla typer av byggnader, tex bostäder, skolor och sjukhus, idrott och kultur, kommunikation och industri.
Att arbeta som konsult hos COWI innebär att du aktivt bidrar till försäljning av COWI’s tjänster och kundkontakt är ett naturligt inslag i rollen.
Du kommer ges goda möjligheter att genomföra idéer och arbetssätt utifrån dina erfarenheter och tankar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som konstruktör har du förmågan att se byggnadens tekniska funktion och föreslå konstruktionslösningar. Du kommer jobba nära kunden och behöver vara lyhörd för deras mål och tankar, men även själv framföra lösningar och metoder som präglas av helhetstänk och hållbarhet.
I rollen som handläggare ingår också att vara engagerad i kompetensutveckling genom mentorskap och som ett tekniskt expertstöd till kollegor.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för konstruktion och har arbetat minst 5 år som handläggare och med byggprojektering och haft ansvar för ritningsframställning i konstruktionsuppdrag och känner dig trygg i rollen som BIM-ansvarig.
•  Du är högskoleingenjör eller har examen från YH med flera års relevant arbetslivserfarenhet, meriterande med inriktning byggteknik eller projektör.
•  Du är van vid många kontaktytor och är en teamplayer som har lätt att samarbeta både internt och externt.
•  Du har ett genuint intresse för kundbemötande och samverkan.
•  Du är driven och målinriktad.
•  Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift.
•  Du har erfarenhet av BIM-projektering i Revit.

Om verksamheten
COWI är ett ledande internationellt konsultföretag som skapar mervärde för kunder och samhället stort tack vare vår helhetssyn – vi kallar det 360-graderslösningar. Vi har kompetens i världsklass när det gäller teknik, ekonomi och miljövetenskap och kan hantera utmaningar från många olika angreppspunkter. Vi skapar fungerande helhetslösningar för våra kunder och bidrar på så sätt till hållbara, fungerande samhällen världen över.
Vi har kontor i hela världen och 6.700 medarbetare som vanligtvis jobbar med mer än 10.000 pågående projekt.
COWI erbjuder en arbetsplats att trivas på - ett självständigt, utmanande och varierande arbete i en framgångsrik internationell koncern. Hos oss får du arbeta i intressanta projekt och med moderna verktyg. COWI är ett stabilt företag med gott renommé som satsar på våra medarbetare och erbjuder möjlighet till delägarskap. Med kontor över hela världen finns det möjligheter att arbeta utanför Sverige. [ Link removed ]

I denna rekrytering har COWI valt att samarbeta med Poolia, vid eventuella frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Sofia Obstfelder Garellick, [ Email address blocked ] eller Emilia Malm, [ Email address blocked ]
Tjänsten är på heltid med direkt anställning hos COWI på Skärgårdsgatan 1 i Göteborg. Urval sker löpande, ansök därför redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 61089