Jobbet COWI söker en biträdande projektledare! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

COWI söker en biträdande projektledare! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Har du en utbildning inom fastighet, ingenjör, ekonomi eller liknande och vill arbeta med förvaltningsstöd? Har du genom din utbildning fått en förståelse för fastighetsprocesser och har en god förmåga att arbeta med siffror? Då har du hittat hem!

Dina arbetsuppgifter
Som biträdande projektledare kommer du tillhöra en grupp på 7 personer som arbetar med förvaltningsstöd. I den här tjänsten kommer du att initialt få avlasta en projektledare och nedan arbetsuppgifter förekommer då: - Läsa och sammanställa dokumentation avseende kommunal styrning (t.ex budget, mål, årsredovisningar, styrdokumentation, policy, riktlinjer) - Sammanställa och analysera större datamängder i Excel (analysen ställer krav på förmåga att kunna strukturera data, formulera formler samt att sammanställa resultat i form av grafer och tabeller) - Skriva rapporter och utföra presentationer - Eventuellt delta i utförandet av intervjuer, workshops, arbetsmöten eller dylikt - Allmänt administrativt och stöttande arbete (skriva ut papper, korrekturläsning, leta information etc) - Även resande kan ingå i arbetet, då inom hela Sverige vilket kan innebära övernattningar En vanlig arbetsvecka ser ut som så att du till större delen kommer att sitta mycket med att sammanställa Excel-filer som du kommer att strukturera upp till analyser samt göra om till grafer och modeller. Du kommer ha mycket med Office-paketet att göra och därför krävs intresse för det. Cowi som företag har många utvecklingsmöjligheter och ju varmare du blir i kläderna desto mer ansvar får du. Ett nästa steg kan exempelvis vara att bli projektledare.

Om företaget
COWI är ett ledande konsultföretag som skapar mervärde för kunder och samhället i stort genom deras helhetssyn - de kallar det 360-graderslösningar. De har kompetens i världsklass när det gäller teknik, ekonomi och miljövetenskap och hanterar utmaningar från många olika angreppspunkter. De skapar fungerande helhetslösningar för deras kunder och bidrar på så sätt till hållbara, fungerande samhällen världen över. Med 85 års branscherfarenhet är COWI ledande inom sitt område. Det är tack vare deras över 6 600 medarbetare, som är ledande på sina områden. Tillsammans med deras kunder skapar de sammanhängande lösningar till framtidens hållbara samhällen.

Din profil
För att lyckas i rollen som biträdande projektledare bör du ha en bred kunskap inom samtliga områden rörande fastigheter och ha en förståelse för fastighetsprocesser. Du bör även ha en god förmåga att arbeta med siffror och ha en grundläggande förståelse för ekonomi och statistik. Utöver detta innebär rollen att egenskaper som att vara driven med fokus på resultat är naturligt för dig. Ansvarstagande och självgående är även det en viktig del av arbetet. Skallkrav: - Högskoleutbildning inom fastighet, ingenjör, ekonomi eller liknande - Mycket bra kunskaper i Excel (vilket innebär att du ska kunna strukturera större mängder data, skriva formler, bearbeta och analysera) - Svenska i tal och skrift - Lätt för att ta åt sig information, granska underlag samt skriva tydliga och pedagogiska rapporter - Bra förmåga att sammanställa material snyggt (design av presentationer och rapporter) - Bekväm med att presentera inför folk Meriterande: - Körkort B

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse Placeringsort: Göteborg Arbetstider: 08:00-17:00 Omfattning: 100% Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!

Referens

21493

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till